android uygulama yazında indirek

OPC

Üye

Müzik çalar romlarda omich geliyor genelde çok iyi değil idare eder kullanımı rahat. Temizleyici clean master kullanıyordum bir aralar. Arkaplan uygulamaları için greenify kullan ama o komple uyutuyor. Online oyun Boom Beach oynuyorum az online olarak Resimli Kelime Bulmaca online olmayan da Piano Tiles

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
    Konu Sahibi
tamamen uyutuyosa güzel googleın bissürü uygulaması var gereksiz çalışan online oyundan kastım travian gibi sürekli geliştirmek gereken oyunlar. yoksa oyun açılmak için internete ihtiyaç duyuyorsa sadece önemli değil

müzikte poweramp hocam

Tepkiler: OPC ve -Börteçine-

Invoke

Üye
Yazın diyince ben de kod yazalım istiyorsun sandım.

Tepkiler: 0MG90, -Börteçine- ve The Shadow
aldım onu satın almaya değer umarım şimdi baktımda powerampde rap eqolayziri yok
yazarsanız daha güzel olur hem beleşe olur

rap eq olmaz.. eminem falan dinliyorsan bass'a al, ben öyle yapıyorum

T-rap dinliyorum ben sehabe, joker, allame,sansar salvo, pit10 gibi öerini dikkate alacağım
o zman pek eq ile uğraşma.. çünkü türkçe müzilkerin birçoğunun ses çözünürlüğü ve prodüksiyonu iyi olmadığı için eq üzerinden istediğin performansı alamıyorsun.. yabancı müziklerin 320 kpbs çözünürlüğünde olanlarını inidr hocam

ismail

Üye
    Konu Sahibi
yabancı müzik 0(sıfır) bende ama sehabenin özellikle son şarkıları 256 ve üstü kbps. bide onun müziğinde ses önemli gerçekten beat o kadarda farketmiyo

Tepkiler: abandonware

MaxipmaN

Üye
uygulama isimleri nerde

Tepkiler: -Börteçine- ve The Shadow