Android Uygulama ve Veri Yedekleme

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Android Uygulama ve Veri Yedekleme
Merhabalar.
Xperia S cihazıma yeni bir Rom kurmak istiyorum, cihazım root'lu. Fakat uygulamalarımın, oyunlarımın kaybolmamasını istiyorum, aynı şekilde save dosyalarının da kaybolmamasını istiyorum, atıyorum ben subway surfers oyununda belirli bir yere kadar geldim yani sıfırlansın istemiyorum. Bu titanium backup ile oluyor mu? oluyorsa bu program hem oyunun ana dosyasını hem de sd dosyasını birlikte yedekler mi? yüksek boyutlu oyunlar iki hafızayı da etkiliyor ya.

Diğer bir sorum da şu, rom yüklerken boot ekranında bir sürü clear seçeneği falan çıkıyor, bazıları yapılması gerektiğini söylüyor, faydası ve amacı nedir? hiç clear yapmadan rom yüklersem ne olur?

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Lenneth

Üye
Titanium Backupla yedeklemeyi alabilirsiniz. Android markette bulunuyor.

Islem bitince Sdcartinizda titanium backup diye bir klasor olacak, onu bilgisayarda guvenli bir yere kopyalayin islem bitince silinirse diye, romu yukledikten sonra klasoru geri koyun ve titanium backupla yukleyin.

Romlar arasinda gecis yaparken sorun olmamasi icin reset atmayi tavsiye ediyorlar. Sahsen Aosp - Stock ve 4.1.2 den 4.2.2 ye gibi gecisler disinda resete gerek gormuyorum. Eger logo da takilirsa yukledikten sonra atmak kacinilmaz o ayri.

• Beğen
Tepkiler: marsharun
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backupla yedeklemeyi alabilirsiniz. Android markette bulunuyor.

Islem bitince Sdcartinizda titanium backup diye bir klasor olacak, onu bilgisayarda guvenli bir yere kopyalayin islem bitince silinirse diye, romu yukledikten sonra klasoru geri koyun ve titanium backupla yukleyin.

Romlar arasinda gecis yaparken sorun olmamasi icin reset atmayi tavsiye ediyorlar. Sahsen Aosp - Stock ve 4.1.2 den 4.2.2 ye gibi gecisler disinda resete gerek gormuyorum. Eger logo da takilirsa yukledikten sonra atmak kacinilmaz o ayri.

Çok sağolun, peki geri yükledikten sonra google play store'dan güncelleme alabiliyor muyuz?
Geçiş yapacağım için önüme ne geldiyse clear yapsam olur mu yoksa neleri clear yapmam gerek bir kuralı var mı? Clear sd dersek heralde telefonun içindeki romu falan sileriz değil mi?

Lenneth

Üye
Çok sağolun, peki geri yükledikten sonra google play store'dan güncelleme alabiliyor muyuz?
Geçiş yapacağım için önüme ne geldiyse clear yapsam olur mu yoksa neleri clear yapmam gerek bir kuralı var mı? Clear sd dersek heralde telefonun içindeki romu falan sileriz değil mi?

Evet guncellemeler sorunsuz.
Clear SD, hafiza kartini formatlayan ayar.
Yalniz cok uygulama varsa geri yuklemesi biraz bayici oluyor, tek tek onay vrrmek zorundasiniz soylemis olayim.

• Beğen
Tepkiler: marsharun
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Evet guncellemeler sorunsuz.
Clear SD, hafiza kartini formatlayan ayar.
Yalniz cok uygulama varsa geri yuklemesi biraz bayici oluyor, tek tek onay vrrmek zorundasiniz soylemis olayim.

Yapacak bir şey yok 70 uygulama falan var artık onay vereceğiz tek tek geri gelsin de kayıtlı oyunlarım yeter. artık birkaç farklı rom deneyeyim de en iyisini seçip öyle geri yükleme yapayım.
İlgine çok teşekkür ediyorum çok sağol :)

Misafir

Ben bu konularda yeniyim. Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler ama şu ROM muhabbetini anlayamadım.

Death Punch

Death Punch

Üye
Neyini anlamadın

Üst Alt