Android uygulama geliştirme- fikirleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apit"

Apit"

Üye
Android uygulama geliştirme- fikirleriniz
Arkadaşlar basit bir sözlük yapmak istiyorum ara butonlu. Programlamaya dair hiçbir blgim yok. Piyasadaki kitaplar nasıl. Mesela muherrem taç hocanın dvd li kitabı var. Hiç bilmeyenler bile yapar dyorlar. Evet yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
doğru hiçbişey bilmeyen bile yapar çünkü o kitaplar herşey ayrıntı ayrıntısına görselli bi şekilde anlatılıyor

Apit"

Apit"

Üye
Almamı önerirmisiniz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
önce incelemek gerek pusula yayınlarının bi kitabı vardı bi kitapçıya git bak incele

err00r

Üye
hocam ben bir tane aldım kitap ama sana kitaptan ziyade video öneririm ingilizcen pek önemli değil ama düzenli olarak izlersen öğrenebilirsin. Bu yaz Java düşünüyorum biraz android ile uğraştım ama başlangıç java olmalı diye düşünüyorum thenewboston'ı izle bu adam işi çok iyi biliyor burdan başlayabilirsin. Başarılar

Apit"

Apit"

Üye
Teşekkür ederim... bi başlayak ozaman :)

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Programlamaya dair bilgisi olmayan bi kişinin android için uygulama geliştirmesi imkansızdır.. ancak ve ancak kodları bi yerden okuyup yazarak çalıştırabilir ki bu da yazılan bir programın tekrar yazılması anlamına gelir.. bence eğer bu işlere meraklıysan önce programlama mantığını biraz geliştir daha sonra android için yazılım geliştirmeye çalış. çünkü yanlış bilmiyorsam andorid uygulamaları java dilinde yazılıyo ve bu dil benim bildiğim kadarıyla öyle kitaptan filan okuyarak öğrenebileceğin bi dil değil. Yazılım mantığı gerektirir. benden sana tavsiye önce pc için programlama yap php delphi filan öğrenirsen gerisini rahatlıkla yaparsın diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt