Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

pasa_mahmut

Üye

jdmsaint

jdmsaint

Üye
easy battery saver programını da çevirirseniz memnun olurum.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Wanam xposed çevirirseniz çok memnun kalırım

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Wanam xposed çevirirseniz çok memnun kalırım
Şuanda XblastTools‘u çevirmekteyim, sonrasında Wanam xposet çevrilecek.
Tabiki bunları xda geliştiricisi ile etkileşimli olarak çeviriler yeni sürüm adı altında yayınlanacakrır.

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Teşekkürler şimdiden elinize sağlık

pasa_mahmut

Üye
Juice Defender Ultimate plus v3.9.4 Apk

Arkadaşım bu programı Türkçeleştirebilirsen duacınız olurum. kolay gelsin.saygılar.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Juice Defender Ultimate plus v3.9.4 Apk

Arkadaşım bu programı Türkçeleştirebilirsen duacınız olurum. kolay gelsin.saygılar.
Arkadaşım verdiğin linkteki proğrama baktım ve Türkçe olduğunu gördüm.

pasa_mahmut

Üye
ne yani bu program şimdi türkçemiymiş benim bulduğum yerde ingilzce yazıyordu :) hemen deniyorum sağolun :)

kurdum şuan ingilizce :(

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ne yani bu program şimdi türkçemiymiş benim bulduğum yerde ingilzce yazıyordu :) hemen deniyorum sağolun :)

kurdum şuan ingilizce :(
Türkçeleştirmek için kontrol ettiğimde pekçok yerinde Türkçe kelimelere rastladım (ben proğramı kurmadım, uygulamayı Türkçe yapmak için ApkEdit ile baktım) ayarlara bi bak olmazsa ben tekrar kontrol ederim

pasa_mahmut

Üye
Türkçeleştirmek için kontrol ettiğimde pekçok yerinde Türkçe kelimelere rastladım (ben proğramı kurmadım, uygulamayı Türkçe yapmak için ApkEdit ile baktım) ayarlara bi bak olmazsa ben tekrar kontrol ederim
Ayarlara bakamıyorum. ki ingilizce dil kısmını buldum ancak değiştiremiyorum programın bazı kısımlarında türkçe kelime geçiyor ama türkçe değil ayar yapamıyorum.

RaqZiaz

Üye
Selamlar.

Linkteki e-posta uygulamasının en azından ayarlar bölümünü Türkçeleştirebilirseniz çok ama çok sevinirim. İyi forumlar

kral_korsan

Üye
türkçe yapabilirmiyiz güzel müzik player ama çince

konferans1234

Üye
android için Glary Utilities programı. çevirebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler..

link;

market linki;

nurullahcmk

Üye
Xuimod_xposed_mod_2_1_1 dosyasını türkçeleştirirmisiniz

civcivim76

civcivim76

Üye
Watshap plus lütfen

tutas_tee

tutas_tee

Üye