Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuanda XblastTools‘u çevirmekteyim, sonrasında Wanam xposet çevrilecek.
Tabiki bunları xda geliştiricisi ile etkileşimli olarak çeviriler yeni sürüm adı altında yayınlanacakrır.
ebu_ubeyde
Üye
Teşekkürler şimdiden elinize sağlık
pasa_mahmut
Üye
Juice Defender Ultimate plus v3.9.4 Apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım bu programı Türkçeleştirebilirsen duacınız olurum. kolay gelsin.saygılar.
Türkçeleştirmek için kontrol ettiğimde pekçok yerinde Türkçe kelimelere rastladım (ben proğramı kurmadım, uygulamayı Türkçe yapmak için ApkEdit ile baktım) ayarlara bi bak olmazsa ben tekrar kontrol ederim
Türkçeleştirmek için kontrol ettiğimde pekçok yerinde Türkçe kelimelere rastladım (ben proğramı kurmadım, uygulamayı Türkçe yapmak için ApkEdit ile baktım) ayarlara bi bak olmazsa ben tekrar kontrol ederim
Ayarlara bakamıyorum. ki ingilizce dil kısmını buldum ancak değiştiremiyorum programın bazı kısımlarında türkçe kelime geçiyor ama türkçe değil ayar yapamıyorum.
RaqZiaz
Üye
Selamlar.
Linkteki e-posta uygulamasının en azından ayarlar bölümünü Türkçeleştirebilirseniz çok ama çok sevinirim. İyi forumlar
kral_korsan
Üye
türkçe yapabilirmiyiz güzel müzik player ama çince
konferans1234
Üye
android için Glary Utilities programı. çevirebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler..