Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
sanırım öyle bir konu yok sitede, telefondan çeviri için küçük bir program var çok işe yapıyor uygulamayı çeviriyorsun sonra paketlerken signedı bildi yapıyor. apkeditor diye bir uygulama

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

oznkrts

oznkrts

Üye
Teşekkürler krdeş :P

metyuu

metyuu

Üye
rica ederim kardeşimçeviri için özelden bir açıklama yazdım kardeşim

nina16

nina16

Üye
Selamunaleyküm hocam, Espier Dialer uygulamasını güzel Türkçemize çevirirseniz çok sevinirim.
İndirme linki:
Buda merak edenler için G.Play linki:

Birde çok güzel ve kullanışlı bir kamera ve galeri uygulaması var, bununda Türkçe olması çok işe yarayacak. CyCamera yeni çıkan, çok kullanışlı, hızlı, ödülü ve ücretsiz bir uygulama.
İndirme linki:
Bu da incelemek isteyenler için market linki:

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!

espire dialer ve Cymera kamera uygulamalarının indirme linklerini yeniden yükledim hocam..kusura bakmayın!

Son düzenleme:
nina16

nina16

Üye
Verdiğiniz linkteki APP backup&Restore uygulaması TR değil sanırım.. Diğerlerinin linkini yeniledim hocam.

metyuu

metyuu

Üye
evet türkçe değil. tamam kardeşim uygulamalara bakarım yarın

nina16

nina16

Üye
Sağolun,iyi geceler tüm forumdaşlara! :maxicep:

oznkrts

oznkrts

Üye
Ben cycameraya hafif bi göz attım biraz aceleye geldi ama bi %70 kadarı türkçe güle güle kullan :)

metyuu

metyuu

Üye
eline sağlık kardeşim deneyeyim uygulamayı, bende çevirecektim ama satır sayısı çok olunca üçünçü sıraya atmıştım. :)

oznkrts

oznkrts

Üye
Eziyetten kurtardım seni :D

metyuu

metyuu

Üye
sağol yüzde yüz çevireceksin değilmi ben girmeyim uygulamaya birde şu cameraları değiştirsen kamera olarak iyi olacak çeviriBirde hatırlatma ekleyim. uygulamanın çevireceğin dosyasını açtığında string i seçtiğinde eğer uygulamada karşılıkla gelen kelimeyi bulamassan yada değiştiremessen string yapmadan o kelimeyi bulup çeviri yapabilirsin

oznkrts

oznkrts

Üye
sağol yüzde yüz çevireceksin değilmi ben girmeyim uygulamaya birde şu cameraları değiştirsen kamera olarak iyi olacak çeviri

Öyle çok %100 bi olayı yok girişteki bilgilendirmeler ingilizce sadece kullanımı türkçe aceleye geldi zaten
gerisini tamamlarım

• Beğen
Tepkiler: bar.s
metyuu

metyuu

Üye
gereksiz yerleri çevirme zaten, bende bakıyorum gereksiz satırları atlıyorum :)

nina16

nina16

Üye
Teşekkürler uğraşınız için millet!

oznkrts

oznkrts

Üye
Hangi kameraya el sallıcaz :D

metyuu

metyuu

Üye
Rocket Music Player v2.5.0.32 (Tam Sürüm), evet uygulama türkçedir.

Üst Alt