salegoz
Üye
AKDELİKAN İlgilendiğin için teşekkürler.Çeviri isteğiniz BURDA>> Square Home_2.1.0.15-TR_(Karo Başlatıcı)
Arkadaşlar bu uyarıyı nasıl kapatabiliriz proğramı açmak için tıkladığımda bu yazı çıkıyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pocket uygulamasının çevirisine başladım, %5'te Çeviri devam ediyor...Valla tr çeviri yapan arkadaşlara sonsuz saygım var ister çevirir ister çevirmez şikayet etmek ayıp olur adam bu işten para kazanmıo sonuçta hani bende daha önce 10 tane uygulama yazdım şahsen hiç biri çevrilmedi hiç bişey diyemiyorum ama işte umudum var belki çevirir arkadaşlar diye şuan piyasadakilerler ile idare etmekteyiz hani çeviren arkadaşlar ilgilenirse pocket adlı uygulamayı tr yaparsa süper olur beklemede kalıcam önceki yazdıklarımda tr yapıla bilir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler usta SağolModlu sürümü yükleyerek.Güncel sürümle ilgisi yok
Kısacası aşağıdaki apkeditörü yükle problem kalkar ortadan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben deneyeyim bugünüstad merhaba.forumda eski versiyonları türkçe yapılmış olarak var ama çalışmıyorlar artık.verdiğim linkte son sürüm pro modeli var güzel bir uygulama dünyadan haberler widgeti herkes faydalanır çevirirsen çok sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur kardeşim idare et bu kadar olduBen deneyeyim bugün
Rica ederim. Telefondan çeviri pratik oluyor, iyi günlerde kullanınElleriniz dert görmesin kardeşim çok teşekür ederim. Ayrıca bu kadar çabuk çeviri ve ilgi içinde ayrıca teşekkürler.
Telefonunun sürümü yetersiz olabilirArkadaşlar yeri bura değil kusura bakmayın sizler bilirsiniz diye soruyorum buna benzer onlarca weather widget var hoşuma gitti indirdim tek sorun cihaza yükleyemiyorum ne flashlanıyor nede apk dosyası gibi yükleniyor bu tür dosyaları nasıl yükleyebilirim cihazaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy s3 4.4.4 rom yüklü zannetmiyorum dostumTelefonunun sürümü yetersiz olabilir
Arkadaşlar yeri bura değil kusura bakmayın sizler bilirsiniz diye soruyorum buna benzer onlarca weather widget var hoşuma gitti indirdim tek sorun cihaza yükleyemiyorum ne flashlanıyor nede apk dosyası gibi yükleniyor bu tür dosyaları nasıl yükleyebilirim cihazaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok usta telefonda yada apk uzantılı dosyaları yüklemede sorun yok ben bu weather widgetleri hoşuma gittiği için indirdim telefona yüklemek için ama bu weathet witget dosyaları ne flaşhlanıyor nede apk uzantılı dosya gibi yüklenebiliyor nedir ve neden yapmışlar telefona yüklenemeyecekseapk uzantılı farklı uygulama ve oyunlarda da bu hatayı veriyor mu?
aynı uygulamayı başka bir yerden tekrar indir, veya yine olmadıysa farklı bir uygulama veya oyun yüklemeyi dene.
eğer hiç bir apk dosyasını yükleyemiyorsan o zaman sorun telefondadır.
yukarda link verdim dostumGönder bizde deneyelim
Arkadaşlar yeri bura değil kusura bakmayın sizler bilirsiniz diye soruyorum buna benzer onlarca weather widget var hoşuma gitti indirdim tek sorun cihaza yükleyemiyorum ne flashlanıyor nede apk dosyası gibi yükleniyor bu tür dosyaları nasıl yükleyebilirim cihazaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?