Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

reductil

Üye
Linkler nerede kardeş
madem silmişsin konuyu kaldır bi zahmet

apk editör buyrun

----------Eklendi @ 01:07:16 ---------- Yazıldı @ 01:06:40 ----------

tıkla insin

KELGER

Üye
uc browser 8.2 yi türkçe yapabilirmisin istersen linki veririm.
Sonrada web browser bölümünde paylaşırsın.

galaxi42

Üye
bişey isticem lik ölü yaa hepside gerekli

slm arkadaşlar ben mynetin hotmail gibi yada gmail gibi uygulamasını arıyorum var mı?

slm arkadaşlar ben android için mynetin email kontrol programı istiyorum gmail gibi yapabilen arkadaş var mı

holylaz

Üye
Arkadaşlar linkleri güncelledim. ilginiz için teşekkürler. Fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın.

kilit programı linki ölmüş kardeş yinede emeğine sağlık

KELGER

Üye
uc browser 8.2 yi türkçe yapabilirmisin istersen linki veririm.
Sonrada web browser bölümünde paylaşırsın.

ben öğrendim ve üç günde türkçeleştirdim internet bölümünde paylaştım uc browser 8,2

c.ersin

Üye
emeğine sağlık kardeş.

SPB shell 3D yandex isimli bi şirket tarafından alındı ve şirket ücretsiz olarak yayınladı telefona kurdum hiç bi değişiklik yok ama kötü yanı sadece rusyada yayınlandı ve haliyle dil rusca..
ilgili haber>>>

şimdi eğer ihtimal varsa şunu bi türkçeye çevirelim..amaaan günlerce onunlamı uğraşacam diyen varsada sadece söylesin oluru varsa ben haftalarca bununla uğraşırım

apk dosyasını googlede yandex shell 3d olarak aratırsanız bulursunuz

atarax29

Üye
arkadaslar bu turkceye ceviri isi zaman alan bisi proyu kullanan anlamiyorda bu isler nasil isliyor deyip pronun icine girenler gayet iyi bilir binlerce harfi sayiyi )

Tepkiler: tutas_tee

smert20

Üye
Yandex in Spb Shell 3D uygulaamasını türkçeye çevirebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler....

arda46

Üye
Arkadaşım şu TTpod müzik çaların symbian türkçesi vardı ama android yok galiba bunu çevirirsen büyük sevap işlersin ayrıca çok güzel bi program muzikçalar da aradıgın herşey var tavsiye ederim...
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

nina16

Üye
süpersin.. eline sağlık.

hayro46

Üye
emeğine sağlık çok güzel harıka