Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sahi launcher dedinizde root desteği olan telefonun heyetini değiştirebilen bildiğiniz. Birşey varmı ben böyle birşey buldum ama

Tam olarakta aradığım şeymi bilemedim telefonun açılışından kapanışına kadar olan her şeyi görünümü değiştiren birşey varmı

Son düzenleme:
Bana link versen ben nasıl bakacam AD'den cenk bulut arkadaşa

ad'den cenkbulut dedigi kişinin paylaşmış oldugu link uçmuş boşuna umutlanma

Teşekkürler arkadaşlar indirim 360 launcher i sağolasınız...

Arkadaşlar içinizde kapsamlı bir launcher bilen varmı yükleyince rehber arama sms ekranını degiştiren ve telefonu kasmayan birşey arıyorum

hamdicem

Üye
ZDbox ( Root Task Killer ) türkçe yapılabilirmi acaba

kuleler

Üye
Nova.Epoc.Systems.MediaSafe

sasdncr

Üye
Merhaba ultimate call screen 10.2.1
Türkçe ye cevirebilirmisiniz.

Hocam; ios 7 browser 1.8.1
Link: türkçeye çevirirmisin ? teşekkür ederim.

arkadaşlar lncall recorder & voice pro 1.2 telefonla görüşmelri kayıt eden bu programı türkceye çevirirmisiniz rica etsem pc olmadıgı için link veremiyorum teşekkürler

Juice Defender Ultimate plus v3.9.4 Apk

Arkadaşım bu programı Türkçeleştirebilirsen duacınız olurum. kolay gelsin.saygılar.

arkadaşlar lncall recorder & voice pro 1.2 telefonla görüşmelri kayıt eden bu programı türkceye çevirirmisiniz rica etsem pc olmadıgı için link veremiyorum teşekkürler
Onun yerine Ultimate Voice Recorder olurmu hemide orjinalinde Türkçeleştirmiştim fi tarihinde

telefon görüşmelerini otomatik ve sorunsuz kayıt etsinde hangi proğram olursa olsun

telefon görüşmelerini otomatik ve sorunsuz kayıt etsinde hangi proğram olursa olsun
Buyur kardeş,

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşım ama üyelik istiyor foruma upload edebilirsen iyi olureyvallah usta

tamam indirdim ikinci verdiğin linkden sağol