Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Teşekkür ederim oluru bu kadarsa yapacak bir şey yok böyle upload edetmisiniz
Buyur kardeş, çevrilmiş kısımları görebilmen için APK Editör/res/layout yolunda sayfalara bakabilirsin.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
puroğramı bulamadık sen bulurda çeviri yaparsan iyi olur

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
puroğramı bulamadık sen bulurda çeviri yaparsan iyi olur
Sizin linkte verdiğiniz pro çalınan telefondan sim aracılığıyla mesaj gelmesini sağlayan proğramdır-ki (mesaj fln geldiği yok) ismini yazdığınız proğramla ilgisi yoktur.
Benim çevirdiğim proğram telden/sime yedekleme yapan contact2sim'dir.
Proğram contact2sim 1.34 pro sürümüne güncellenmiş, indirdim/çeviriyorum şuan..

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
sağol var ol usta birde indirebilecği şekilde upload edersen sevinirimsağol var ol usta birde indirebilecğim şekilde upload edersen sevinirim

kartal.24

Üye
Tşk akdelikan

Son düzenleme:
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
aradıgım bu telden sime simden tele tel no aktarma programı

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
eyvallah usta

lülüü

Üye
Gotya die pro var usta bide ona el ya sana zahmet

kartal.24

Üye
root explorer 3.1.5 türkçe

File Explorer 2.1.0.3 Türkçe
[/URL]

Bunlardan birisi elinde olan varmı acaba ? File Explorer varsa daha güzel olur kurulumda birde FX TextEdit diye birşey kuruyor ikisininde türkçeleştirilmiş şeklini arıyorum önceliğim file explorer bu digerinden güzel çünkü

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
root explorer 3.1.5 türkçe

File Explorer 2.1.0.3 Türkçe
[/URL]

Bunlardan birisi elinde olan varmı acaba ? File Explorer varsa daha güzel olur kurulumda birde FX TextEdit diye birşey kuruyor ikisininde türkçeleştirilmiş şeklini arıyorum önceliğim file explorer bu digerinden güzel çünkü

Root Explorer 2.19 TR mevcut
MuiFile Explorer TR mevcut(sürüm bilinmiyor)işine yararsa gönderirim.

kartal.24

Üye
sürümü biraz eskiymiş ama son sürüm olsa iyi olurdu benim telefonda File Explorer plus yüklü roort explorerde yüklü ama file explorer daha çok hoşuma gitti olmayan özellik yok root özelliginide üçretsiz olarak kendi içindeki addon butonuna tıklıyarak kurabiliyorsunuz zaten ve süper birşey oluyor markette bunun kadar dolusununada rastlamadım file explorerin türkçesini bulabilirsek daha güzel olur aslında forumdada arattırdım ama çıkmadı yada File Explorer Plus (üçretlü) olanın internetteki apk larından birini türkçe yapman münkünmü acaba bundan başkada istegim yok zaten münkünmü acaba ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyun apksı nasıl türkçe yapılır bir bilgin varmı?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
sürümü biraz eskiymiş ama son sürüm olsa iyi olurdu benim telefonda File Explorer plus yüklü roort explorerde yüklü ama file explorer daha çok hoşuma gitti olmayan özellik yok root özelliginide üçretsiz olarak kendi içindeki addon butonuna tıklıyarak kurabiliyorsunuz zaten ve süper birşey oluyor markette bunun kadar dolusununada rastlamadım file explorerin türkçesini bulabilirsek daha güzel olur aslında forumdada arattırdım ama çıkmadı yada File Explorer Plus (üçretlü) olanın internetteki apk larından birini türkçe yapman münkünmü acaba bundan başkada istegim yok zaten münkünmü acaba ?

File Explorer Plus'u dünakşam indirdim çeviriye başladım ama kaydederken hata veriyor. Üzgünüm bunuda çeviremiyorum.
Onun yerine XPlore file manager TR kullanabilirsin, oda bayağı kapsamlıdır ve görseldir.

kartal.24

Üye
Bundan bahsediyorsan yeni kontrol ettim ve dosyanın yeni sürümünde root özelliğide var sanırım ve türkçe olduğu için çvirmeyede gerek yok indirince system dilini alğılıyor direk türkçe oluyor yardımın için sağol kardeş...

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bundan bahsediyorsan yeni kontrol ettim ve dosyanın yeni sürümünde root özelliğide var sanırım ve türkçe olduğu için çvirmeyede gerek yok indirince system dilini alğılıyor direk türkçe oluyor yardımın için sağol kardeş...

Evet XPlore'den bahsettim.Ben, hem Es File, hemide Xplore kullanıyorum.

Son düzenleme:

kartal.24

Üye
Bence xplore ve file explorer en iyisi ikiside hem görsel hem root destekliyor hemde yapmadıkları iş yok ikisinden biri varsa üçüncüye hiç gerek kalmıyor zaten

lionkasreci02

Üye
Birader yapabilirsen şu 360 launcher in son sürümünü türkçe etsen

Üst Alt