cavit63 Üye szqn55' Alıntı: anka uygulama hatalı ayıklanmıyo Genişletmek için tıkla ... Hangi proğram ile türkçeleştiriyorsunuz paylaşmanız mümkünmü
szqn55' Alıntı: anka uygulama hatalı ayıklanmıyo Genişletmek için tıkla ... Hangi proğram ile türkçeleştiriyorsunuz paylaşmanız mümkünmü
hhh666 Üye Knock² V2 // Notifications türkçe yapabilir misin teşekürler kolay gelsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Knock² V2 // Notifications türkçe yapabilir misin teşekürler kolay gelsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HP_anka Üye szqn55' Alıntı: anka uygulama hatalı ayıklanmıyo Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Başka bi yerden buldum bunu veya daha yeni bir sürümünü çevirebiir misin. Çok Teşekkürler..
szqn55' Alıntı: anka uygulama hatalı ayıklanmıyo Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Başka bi yerden buldum bunu veya daha yeni bir sürümünü çevirebiir misin. Çok Teşekkürler..
szqn55 Üye cadde19' Alıntı: autumateit pro türkçe olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla ... lütfen link yolla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulama korumalı çevirdim toparlamıyo hhh666' Alıntı: Knock² V2 // Notifications türkçe yapabilir misin teşekürler kolay gelsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... HP_anka' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Başka bi yerden buldum bunu veya daha yeni bir sürümünü çevirebiir misin. Çok Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... buda korumalı dostum
cadde19' Alıntı: autumateit pro türkçe olabilirmi acaba Genişletmek için tıkla ... lütfen link yolla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulama korumalı çevirdim toparlamıyo hhh666' Alıntı: Knock² V2 // Notifications türkçe yapabilir misin teşekürler kolay gelsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... HP_anka' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Başka bi yerden buldum bunu veya daha yeni bir sürümünü çevirebiir misin. Çok Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... buda korumalı dostum
szqn55 Üye dostum senin uygulamayı çevirmeye başlayacagım ama tam 1059 adet dil dosyası var sabrım nereye kadar giderse oke ibrahim ok' Alıntı: rocket dial pro 3.3.5 apk bunu türkceye çevirirmisinin mümküse rica etsem Genişletmek için tıkla ...
dostum senin uygulamayı çevirmeye başlayacagım ama tam 1059 adet dil dosyası var sabrım nereye kadar giderse oke ibrahim ok' Alıntı: rocket dial pro 3.3.5 apk bunu türkceye çevirirmisinin mümküse rica etsem Genişletmek için tıkla ...
HP_anka Üye szqn55' Alıntı: lütfen link yolla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulama korumalı çevirdim toparlamıyo buda korumalı dostum Genişletmek için tıkla ... Korumasız olanını bulamaz mısın bi yerden
szqn55' Alıntı: lütfen link yolla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulama korumalı çevirdim toparlamıyo buda korumalı dostum Genişletmek için tıkla ... Korumasız olanını bulamaz mısın bi yerden
papicik Üye Arkadaşım şu uygulamayı çevirme imkanın olursa memnun olurum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım şu uygulamayı çevirme imkanın olursa memnun olurum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adrenalinxp Üye burada Knock2 pro versiyonu var belki bu türkçe olur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 28 Kas 2013
oznkrts Üye szqn55' Alıntı: deneyecegimmalesef dostum olmuyo yada bende br hata var çözemedim Genişletmek için tıkla ... Krdeşm hiç bir apk da kilit veya koruma yoktur eger uygulamayı bilgisayardan çevirmeye çalışıyorsan pkette hata verir uygulamayı telefondan çevirmek zorundasınki bu biraz zahmetli bi iş biraz daha fazla emek istiyor :P
szqn55' Alıntı: deneyecegimmalesef dostum olmuyo yada bende br hata var çözemedim Genişletmek için tıkla ... Krdeşm hiç bir apk da kilit veya koruma yoktur eger uygulamayı bilgisayardan çevirmeye çalışıyorsan pkette hata verir uygulamayı telefondan çevirmek zorundasınki bu biraz zahmetli bi iş biraz daha fazla emek istiyor :P