Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Kytos

Üye

Özellikle denemiştim olmadı. Dil dosyası yok görünüyo oyunda sadece uygulama ismi değişiyo

- - - Eklendi - - -

Radiant defence apk uygulamasını türkçe yapabilirmisiniz acaba 0:-/:-/:-/:-/0

Oyunun dosyalarının içerisinde çevrilecek yer yok

Kolay gelsin kardeş. Smart Screen Off Pro çok kullanışlı bir sensör kilit uygulaması. Sanırım en son versiyonu 2.3.2. Bu programla ilgilenirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

Kardeş denedim, ayrıştırıp bulduğum kısımları temizledim fakat geri toplarken hata verdi. Toplayacak birini bulurum diyosan ayrışmış halini verebilirim.

İlk 2 linki denedim. 1.si ayrıştı ama dil dosyalarının içerisinde ingilizce yer yok. Çince japonca gibi şekiller var 2. linkteki ise hiç ayrışmadı. 4shared hesabım olmadığı için internetten kendi bulduğum apk dosyalarında denedim.

İsterseniz konu anlatımına bakarak deneyebilirsiniz

Tepkiler: Haluk.
The sims 3 free play bu oyunu çevirebilirmisin

Paronim

Üye
Whatsapp+ da plus menusunu tamamen turkce yapabilirmisin dostum?

kardeş bunu türkçe yaparsan çok sevinirim

Hocam Reading Trainer(hızlı okuma) v1.2 türkçe markette ücretli. Kredi kartım yok alamıyorum. Blackmartta vs. v1 sürümü var bunu çevirir misin Allah rızasına ?

http://wap.waptw.com/f049684fcb8fa21124e709056d23283b/0/0/own/apps/47402/45/0/
aga bunu türkçeye çevirebilirmisin

bar.s

Üye
Kardeş power max acil yapabilirmisin

Zeynell

Üye
kardeş elimde çince bi uygulama var çevirebilir misin oupeng web tarayıcı

aradım bulamadım belki istenmiştir ama dashclock widgeti Türkçeye çevirir misiniz?

Rica etsem Kaspersky mobile Security i çevirebilir misiniz

metyuu

Üye
Tepkiler: asigsasi ve Silinen Üye 988579

oznkrts

Üye
teşekkürlerben hepsini yapıyorumda kapatmada sorun çıkıyo ya :S

Son düzenleme:

metyuu

Üye
çeviriyi bilgisayardamı yapıyorsun

Tepkiler: asigsasi

metyuu

Üye
pc için olan uygulama çoğu programda paketleme yaparken hata veriyor. sana tavsiyem telefondan yap

Tepkiler: asigsasi

oznkrts

Üye
forumda bununla alakalı açılan bi konu varmı telefonda nasıl yapıcagım hakkında en küçük bi bilgim yok bu arada pc uygulamalarıyla bi alakam yok benim için android programlarımın türkçe olması bazı çeviriler sinirime dokunuyo kendi istedigim şivede çevirebilirsem çok daha zevkli olur :P