nina16 Üye Ben APK şifreleme programının türkçeleştirilmişini forumda bulamadım ...Mesela aşağıdaki programlar çevrilebilir. Forumdaki bir eksiğide kapatmış oluruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .
Ben APK şifreleme programının türkçeleştirilmişini forumda bulamadım ...Mesela aşağıdaki programlar çevrilebilir. Forumdaki bir eksiğide kapatmış oluruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .
SHS Üye mesutcoban' Alıntı: kardeş bunu türkçe yaparsan çok sevinirim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .. Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mesutcoban' Alıntı: kardeş bunu türkçe yaparsan çok sevinirim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız .. Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SHS Üye nina16' Alıntı: Ben APK şifreleme programının türkçeleştirilmişini forumda bulamadım ...Mesela aşağıdaki programlar çevrilebilir. Forumdaki bir eksiğide kapatmış oluruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Genişletmek için tıkla ... APP Lock üzerinde çalışıyorum zaten
nina16' Alıntı: Ben APK şifreleme programının türkçeleştirilmişini forumda bulamadım ...Mesela aşağıdaki programlar çevrilebilir. Forumdaki bir eksiğide kapatmış oluruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız . Genişletmek için tıkla ... APP Lock üzerinde çalışıyorum zaten
gokanuysal Üye MerabaArkadaşlar Xml Dosyasını Verdiğim Tweetcaster Programının Türkçeleştirmesini Yapan Veya Yapabilecek Olan Varmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MerabaArkadaşlar Xml Dosyasını Verdiğim Tweetcaster Programının Türkçeleştirmesini Yapan Veya Yapabilecek Olan Varmı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
groff Üye merhaba ben Vibrate then Ring with Flash programının türkçesini ria edicektim. yardımın için şimdiden teşekkür ederim
merhaba ben Vibrate then Ring with Flash programının türkçesini ria edicektim. yardımın için şimdiden teşekkür ederim
kralkobra406 Üye android tablet için root exploreri türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler - - - Eklendi - - - android tablet için root exploreri türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler
android tablet için root exploreri türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler - - - Eklendi - - - android tablet için root exploreri türkceye çevirirsen çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler
BERSAAAN Üye tükçe galeri lock yani şifreleme programını türkçe olabilirmi yada telefon görüntüsü alma programı