Android toplu sms gönderme!!! SMS gönderi sınırına takılma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

onur-1984

onur-1984

Üye
    Konu Sahibi
Android toplu sms gönderme!!! SMS gönderi sınırına takılma!!!
Merhaba arkadaşlar. Biz Kahraman Türk milleti olarak arkadaşlık ve akrabalık bağlarımız çok kuvvetlidir. Sevdiklerimiz uzakta olsa bile saatlerce telefonda, onların yanlarındaymış gibi hasret giderir, uzakları yakın ederiz. Bayramda, kandilde herkese mesaj göndeririz. İşte tam da bu anda malesef Samsung telefonlarda sms gönderi sınırına takılırız ve sıkıntı yaşarız. Bu konuyu çok araştırdım ve kendimce çözüm yolu buldum. Bu tecrübemi de benim gibi sıkıntı yaşayanlara çözüm olması için paylaşma gereği duydum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben NOTE 3 kullandığım için kendi telefonumda denedim. Başka bir telefonda deneme şansım olmadı ama deneyenlerden ricam edindikleri tecrübeleri konu altında paylaşsınlar ki herkes bundan faydalansın.

Öncelikle telefonununuzu "root" lamanız gerekiyor. Tabi root yaptıktan sonra "supersu" uygulamasını yüklemeliyiz. Not: root telefonunuzu garanti kapsamı dışında bırakır. Sorumluluk tamamen Size aittir. Şahsım ve maxicep Ailesi kesinlikle sorumlu tutulamaz.

Daha sonra google play store'dan "Wanam Xposed" programını yüklüyoruz.
Ardından "Xposed installer" programını yüklüyoruz.

Xposed installer programını açıp "modül indir" kısmına giriyoruz. Çıkan modüllerin içinden "SMS Xposed" modülünü yüklüyoruz. Not: bu kısımda bir çok modül vardır, bunlardan istediğiniz özellikte olanı indirip telefonunuza farklı özellikler kazandırabilirsiniz.

Şimdi de Wanam Xposed programına girip "mesaj" menüsüne giriyoruz ve "SMS alıcı sınırını kaldır" ı işaretliyoruz ve telefonu yeniden başlatıyoruz.

Şimdi de mesajlara girip deneme yapabilirsiniz. 20 adet olan gönderici sınırının kalkmış olduğunu göreceksiniz.

Güle güle kullanın...
 
Son düzenleme:


S o n

Üye
Xperia Sp denedim ama olmadı. Sanırım Samsung için.
 
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
O program android 4x icin. Acaba android 2x icin de cozim var mi bu sms sinirina?
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung romuyla alakali bir durum en fazla 10 muydu 20 miydi neydi o kadar kisiye gonderiyor bence cok sacma diger telefonlarda yok oyle bisey
 
onur-1984

onur-1984

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak emin değilim. NOTE 3 üm var, uzun uğraşlar sonucu bu çözümü buldum ve paylaştım.
 
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Aslinda pek zor olmasa gerek. Eminim sms limit remover tarzinda android uygulamalari vardir. Tesekkurler yine de.
 


Üst Alt