Arkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz
Arkadaşlar bu uygulama busybox üzerinde komut çalıştırmanıza sağlar örneğin busybox yazarak komutları listeleyebilirsiniz ayrıca arkadaşın dediği "su" superuser yetkisiyle komut çalıştırmak için kullanılır bu cihazınızı root yapmaz. Bu arada terminal emulator ile sayı yazılamağı için önermiyorum onun yerine SL4a kullanın derim. Eğer yuklerseniz [Menü] > View > Interpreters > Shell burda bulabilirsiniz
numan bıraderım bana bı yardımcı olsan sen
sımdı ben yenı rom yukledım yalnız romda hafıza kartının ıcerısıne gırecegım uygulama yok eksık google playdan ındırıp ındıremeyecegımı de deneyemıyorum mobıl paket yok bu emulatörden program kurabılır mıyız (root explorer, zarchiver vb gibi apk dosyaları) yanı senden ıstedıgım bu roma hafıza kartının ıcerısını gorebılecegım bır uygulama yukleye bılmemde yardımcı olman