Android ten windows a geçsem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Android ten windows a geçsem mi?
arkadaşlar windows a geçmem için makul bir kaç sebep yazmanızı istiyorum :-)kullanıcıların dan. Android zengin ama stabil değil

umutgidik

umutgidik

Üye
Stabil, gelecek vaad eden bir işletim sistemi, ancak şuan için uygulama sayısı android'le kıyaslanamaz. Eğer MS bu işe yeterince önem gösterip ilgili güncellemelerle (gdr2/apollo,wpblue vs..) sistemi dahada geliştirirse 1 numaraya aday olacak bir mobil işletim sistemi olacak. Androidin uygulama ve oyun zenginliğini aramazsam kısa bir alışma süresi geçirip (benim gibi) sisteme adapte oluyorsun ve gayet kullanışlı ve akıcı bir işletim sisteminin tadını çıkartıyorsun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Android zengin ama stabil değil mi? :hmmm Farklı işletim sistemlerini mi kullanıyoruz?

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
şu an windows u sıkıntısız kullanıyorsun yani ?

- - - Eklendi - - -

Android zengin ama stabil değil mi? :hmmm Farklı işletim sistemlerini mi kullanıyoruz?

öyle görüyorum. cihaz dan (8530) yada Android sürümünden (2.3.6) öyle olabilir benim için

IVI-Elia

Üye
WP

-yenilikçi
-yeni bir ara yüz
-hızlı
-stabil
-pratik
-güvenli.
-sosyallikle entegre

ya da bunların hepsi unut sen git bir teknoloji markette dene kendin anlarsın...

- - - Eklendi - - -

Bir de Windows Phone a geçeceksiniz mutlaka bir Lumia almanızı öneririm.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz şarj varmı onlar da? öyle birşey duydum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu an windows u sıkıntısız kullanıyorsun yani ?

- - - Eklendi - - -

öyle görüyorum. cihaz dan (8530) yada Android sürümünden (2.3.6) öyle olabilir benim için

ikisinden dolayı da

PureFood

PureFood

Üye
Android'in stabil olması için en az 2 GB RAM olması lazım ki sistem rahat etsin. Düşüncem bu yönde.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
windows ta kablosuz şarj varmı

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
920 de dahl 820 ve 620 de extra kapakla kablosuz jarz var

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güzel bir yorumum vardı şu an mobildeyim PC'ye geçince yazacağım ya da benim yorumumu bilen arkadaşlar alıntı yapabilir :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Şu an için her uygulamanın aynısından onlarca yok mağazasında.

Oyun performansı çok iyi, işletim sistemi de çok hızlı ve stabil ancak mağazada çok fazla oyun yok, önemli oyunlar var.

Şimdilik çıkan en yeni uygulamaları kullanamayabilirsin.

Kamerası şahane.Donanımı da güzel.Dayanıklılığı da iyi.

Arkasında bugüne kadar herkesin kullandığı işletim sistemlerini yapan Microsoft var.Cihazın arkasında ise bugüne kadar herkesin en az bir defa kullandığı bir marka olan Nokia var.Diğer Windows Phone cihazların üreticileri ilgilenmezken Nokia güncellemeleri,uygulamaları ve özel anlaşmalarıyla bizlere tam destek oluyor.

Nokia'nın haritalarından bahsetmek isterdim ancak çooook çok uzun sürebilir.Çünkü iOS kullanan arkadaşımın bile Nokia maps kullandığını görmüştüm.

Drive+ ile navigasyon aramana gerek kalmayacak,ücretsiz ama lisanslı ve yenilenmeye devam eden navigasyonun olacak.

City lens(bilen göz) ile diğerlerinin yapamayacağı şeyi sen cihazını alır almaz yapabileceksin.Yine aynı şekilde barkod,QR okuyucuya sahip olacaksın.Ayrıca kamera ile yazıları tarayıp istediğin dile çevirebileceksin.

Üstelik bunları hiç uygulama yüklemeden yapacaksın.

Belki tuhaf sesler çıkaran uygulamadan 50 tane olmayacak ama gece arkadaşlarınla buluşup fotoğraf çektiğin zaman herkesin yüzünü görebileceksin.

Hareketli yerlerde(araba,kayak gibi) video çektiğinde titreme görmeyeceksin.

Herkesin elinde olmayan, merak edilen, potansiyeli çok yüksek bir işletim sistemi ve cihaza sahip olacaksın.

(Ben android tarafını hiç bilmediğimden onunla ilgili bir şey söyleyemedim, zaten onları duymak isteseydin konuyu buraya açmazdın ;)

İstersen bana WP,Microsoft yada Nokia Fan'ı diyebilirsin.Hoşuma da gider :good:)

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phonea-neler-olacak-786221.html#post5991629

Burada da konuşulmuştu isteyen arkadaşlar inceleyebilirler :good:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
asla ve asla kasma sorunu olmayan telefonlar bunlardır canlı kutucuklar ücretsiz haritalar ve daha bir sürü neden :)

braayn

braayn

Üye
arkadaşlarla android oyun için alanlar var şarj sıkıntısı için ağlayanlar var şunuda hiç bir zaman unutmayalım bizim için önemli olan sistemin dayanıklılığı,düzgün çalışması ve olmazsa olmaz dış etkenlere karşı dayanıklılığı bu konuda nokia lumia ailesi tartışılmaz cihazı hemen hemen 3,5 aydır kullanıyorum ne bir çizik ne bir deformasyon hiç birşey olmadı ve kılıfsız kullanıyorum gelişi güzel şirketteki masamda sağa sola koyuyorum yine cihaza olan güvenimden dolayı bu şekilde biraz bencil kullanıyorum ama o güveni bana Lumia verdi.
Android,IOS ve bada işletim sistemli cihazlar kullandım IOSda bir yerden sonra yükle kaldır bazen tökezlediği oldu ama nadir olarak.
Aldığım günden beri cihazın işletim sisteminde ne bir kasma ne bir şişme olmadi ki marketten onca program yükle kaldır yapmama rağmen.

Eksikliklerini bile bile aldım ama o eksiklikler ( her programın ve her oyunun wp versiyonu yok) benim için çok önemli olmayan eksiklikler ama olsada olur gibi.Navigasyon, kamera ve cihazın boyutu önemli olduğundan nokia ailesinden L820'i seçtim.

alical33

alical33

Üye
hız ve stabillik istiyorsan hiç durma :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Cihazına gore değişir.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 ikinci el kvk 800 tl diyor :-)nasıl iyi mi

saynesim

saynesim

Üye
Kesin geçmek istersen lumia al imkanın varsa lumia 920 almanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt