arkadaşlarla android oyun için alanlar var şarj sıkıntısı için ağlayanlar var şunuda hiç bir zaman unutmayalım bizim için önemli olan sistemin dayanıklılığı,düzgün çalışması ve olmazsa olmaz dış etkenlere karşı dayanıklılığı bu konuda nokia lumia ailesi tartışılmaz cihazı hemen hemen 3,5 aydır kullanıyorum ne bir çizik ne bir deformasyon hiç birşey olmadı ve kılıfsız kullanıyorum gelişi güzel şirketteki masamda sağa sola koyuyorum yine cihaza olan güvenimden dolayı bu şekilde biraz bencil kullanıyorum ama o güveni bana Lumia verdi.
Android,IOS ve bada işletim sistemli cihazlar kullandım IOSda bir yerden sonra yükle kaldır bazen tökezlediği oldu ama nadir olarak.
Aldığım günden beri cihazın işletim sisteminde ne bir kasma ne bir şişme olmadi ki marketten onca program yükle kaldır yapmama rağmen.
Eksikliklerini bile bile aldım ama o eksiklikler ( her programın ve her oyunun wp versiyonu yok) benim için çok önemli olmayan eksiklikler ama olsada olur gibi.Navigasyon, kamera ve cihazın boyutu önemli olduğundan nokia ailesinden L820'i seçtim.