Avunyali
Üye
-
Konu Sahibi
-
ForeverAlone";4129158][COLOR="Red' Alıntı:Şuan zaten Android Apple'nin çok üstünde.Androidde 1.5 Ghz işlemci var en son.Applede ise en fazla 1 Ghz.[/COLOR]
ForeverAlone";4129158][COLOR="Red' Alıntı:Şuan zaten Android Apple'nin çok üstünde.Androidde 1.5 Ghz işlemci var en son.Applede ise en fazla 1 Ghz.
ForeverAlone";4129158][COLOR="Red' Alıntı:Şuan zaten Android Apple'nin çok üstünde.Androidde 1.5 Ghz işlemci var en son.Applede ise en fazla 1 Ghz.
Ama iOs daha hızlı çalışıyor.. Android'deki VM'den kaynaklanıyor herşey.
android IOS a yaklasiyor...
Arastrmaya gore android 'in hizi IOS un hizina yetisiyor...iPhone nin urettigi 4 te 800mhz ama android in icindeki isletim sistemin icindeki islemci 1GHZ ve uzeri oldugu belirtildi... Yani 5 sene sonra google apple i gececek gibi gorunuo...
abi apple nin yazilimi mucize ... Ondan herkez apple kullanio
ForeverAlone";4129158][COLOR="Red' Alıntı:Şuan zaten Android Apple'nin çok üstünde.Androidde 1.5 Ghz işlemci var en son.Applede ise en fazla 1 Ghz.[/COLOR]
ama optimizasyon olmayinca 1.2 ghz de fayda etmiyor.
önemli olan optimizasyon zaten bkz. nexus 1.5 ghz overclock ettim iphone 4 ü ellemedm (zaten oc olduğunu sanmıyorum) ama ne hikmetse iphone nexustan hızlı net haricinde
1.5 ghz telefonu olabilir ama apple 1 ghz ile daha hızlı apple ın 1.5 ghz telefonunu düşün öyleyse uçar
dostum youtube dan 4s ve s2 nin karşılaştırma videoları var oyunlarda falan hangisi uçuyor kendin HD olarak gör
bu kıyaslamaları nerden bulup okuyorsunuz anlamıyorum. yorum yaparken biraz araştırma yapabilrsiniz.
millette iphone sevdası tutmuş gidiyor kaç kişide var? sıfır kimsede yoken azından benim çevremde. pcye bağlanmaz bluetooth için illa karşıda iphone olacak kimden bulacaksam iphone saçmasapan bir telefonu savunmanızı anlamıyorum.
[video=youtube;wAjzHAbBBAc]http://www.youtube.com/watch?v=wAjzHAbBBAc[/video]
burda yeterince aydınlatıcı bir video var
İos ile androidi karsılastırıp oyun konusuna girmen androidin can çekismesi olur.
Apple bazı konuslardaki kısıtlamaları kaldırması halinde piyasada ulasılamayacak konuma gelir.
Güzel bi home screen olsa düzgün kapsamlı bi multitasking destegi olsa market,bluetooth,pc baglantısı gibi kısıtlamaları kaldırsa herkes iphone'a kosmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?