android telefonunuzla en cok ne yapiyorsunuz? ))

orjinali gerçekten çok iyi haklısın Sony adam gibi çalışanını vermedi ki bize

Launcher: Touchwiz (stock)
Music: orijinal
video: Mx player pro ve stock
internet: s3 tarayıcısı

ve genelde müzik ve video oynatıyorum

Kerim.

Üye
Launcher:nemus
Browser:next
Muzikoweramp

2.3kullandigim icin nemus ve next kullaniyorum.4.0 olsa apex laumcher ve stock tarayici kullanirim

ozakin70

Üye

Aynen android saglam bi telin varsa pc ye cok cok az ihtiyac duyuyo insan

O bilgisayarla ne yaptiginiza bagli ;D hadi acsin bakayim adobe cs6 3d yi AC3 ü sizin dediginiz günlük isler icin kismen orta,üst ve profesyonel kullanicinin isleri kaldiramaz keske o teknoloji olsada atsak masaustunu notebook ;D

Tepkiler: dejavu178
bu günlerde o rom bu rom koşuşturuyorum

Konu:Android telefonunuzla en çok ne yapıyorsunuz?

Konu İçerigi:Android telefonunuzda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz

Samet.25

O bilgisayarla ne yaptiginiza bagli ;D hadi acsin bakayim adobe cs6 3d yi AC3 ü sizin dediginiz günlük isler icin kismen orta,üst ve profesyonel kullanicinin isleri kaldiramaz keske o teknoloji olsada atsak masaustunu notebook ;D

Ben cok cok az duyuyo ihtiyac insan dedim iyi okuduysan ! Tabikide hepsinin yeri ayri ama artik ufak tefek seyler icin cogu kisi pc acmaya ihtiyac bile duymuyo telden hallediyo isini bunu vurgulamak istedim

müzik film izleme arada sırada oyun ve resim düzenleme(pixlr experss)

ozakin70

Üye

Ben cok cok az duyuyo ihtiyac insan dedim iyi okuduysan ! Tabikide hepsinin yeri ayri ama artik ufak tefek seyler icin cogu kisi pc acmaya ihtiyac bile duymuyo telden hallediyo isini bunu vurgulamak istedim

Tmm dogrudur da ben yine ayni cevabi veriyorum o bilgisayarla ne yaptığınıza bağlıdır!