Android telefonunuzda kullandıgınız kulaklıgın modeli ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonunuzda kullandıgınız kulaklıgın modeli ne?
konu yanlıs yerdeyse tasınabilir

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5799&cat=2
benim kulaklıgım

PriZm

PriZm

Üye
Nokia WH-205

klongs

klongs

Üye
sennheiser c-400 II

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Beats Audio urBeats

karayel90

karayel90

Üye
Sennheiser PMX 680 koşucu olduğum için kullanıyorum kulağa taktığınızda hiç kayma yapmıyor oldukça hafif kablo dolanma sorunuda yok

Dampierre

Dampierre

Üye
sennheiser hd201.

FeC!

FeC!

Üye
Kulaklıkların, mesela Sennheiser ın, normal kulaklıktan ne kadar farkı var. Hani kotulemek icin degil. Bariz bi fark var mı?

Dampierre

Dampierre

Üye
Kulaklıkların, mesela Sennheiser ın, normal kulaklıktan ne kadar farkı var. Hani kotulemek icin degil. Bariz bi fark var mı?

Sennheiser'in de kötü kulaklıkları var, bunu söylemek gerekir. Ancak kaliteli kulaklıkları farkı ortaya koyuyor.

önceden philips'in 40-50 liralık bir kafaüstü kulaklığını kullanıyordum. İyi ses veriyor sanıyordum. Bass falan kötüydü ama ekolayzır ile ayarlıyordum, bu sefer orta sesler kötü oluyordu falan. Sennheiser hd-201 (70 tl ye aldım) bir geçtim, ne ekolayzır ayarladım ne başka bir şey, tüm sesler olması gerektiği gibi, çok temiz, çok kaliteli. Belki 1000 liralık kulaklık alsam sennheiser hd201'i kötüleyeceğim fakat standart bir kullanıcı için çok kaliteli bir kulaklık, parasının hakkını çok iyi veriyor. Müzeik dinlerken bu kadar zevk aldıran kulaklık kullanmamıştım daha önce.

Bazı müzikten anlamayan kişiler, ben 5 lira verdim aldım kulaklığı, sen mal gibi 70 lira vermişsin, aynı şeyi dinliyoruz diyor. Onların sözlerine önem vermemek lazım.

klongs

klongs

Üye

sennheiserler çok gürültülü çıkmıyor ama çok temiz çıkıyor basslarıda iyidir replika beats kulaklıklardan daha iyi

FeC!

FeC!

Üye
Sennheiser'in de kötü kulaklıkları var, bunu söylemek gerekir. Ancak kaliteli kulaklıkları farkı ortaya koyuyor.

önceden philips'in 40-50 liralık bir kafaüstü kulaklığını kullanıyordum. İyi ses veriyor sanıyordum. Bass falan kötüydü ama ekolayzır ile ayarlıyordum, bu sefer orta sesler kötü oluyordu falan. Sennheiser hd-201 (70 tl ye aldım) bir geçtim, ne ekolayzır ayarladım ne başka bir şey, tüm sesler olması gerektiği gibi, çok temiz, çok kaliteli. Belki 1000 liralık kulaklık alsam sennheiser hd201'i kötüleyeceğim fakat standart bir kullanıcı için çok kaliteli bir kulaklık, parasının hakkını çok iyi veriyor. Müzeik dinlerken bu kadar zevk aldıran kulaklık kullanmamıştım daha önce.

Bazı müzikten anlamayan kişiler, ben 5 lira verdim aldım kulaklığı, sen mal gibi 70 lira vermişsin, aynı şeyi dinliyoruz diyor. Onların sözlerine önem vermemek lazım.

Kesinlikle... Kukaklıga cok para veremem. En fazka 50 lira. Ama para verebilecek olsam kesinlijle en iyisini alırım. Teknoloji satın alıcaksan en iyisini al gibi bir dusu nceye sahibim..

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt