Buraxlive
Üye
Android telefonunuza tamamen Wp7 görünümü verin.
Android telefonunuza bir kaç ek program sayesinde windows phone7 görünümünün muhteşem şıklıgını ve sadelegini kazandırabilirsiniz.
Yapmanız gerekenler:
Dosyaları .rar dan çıkartın.
-Mesajlar 7
-Rehber wpcont 7
-wp7 hesap makinesini kurun.
Bunları kurduktan sonra Launcher 7 - Donate yi kurun ve gelen ilk ekranda
Phone tile: Telefonun tuş takımı
Sms/MMMs tile: Mesajlar 7
Browser: Kullandıgınız tarayıcı
Market: Google play store
Contacts: Rehber wp7 cont.
Videos: Galeri
Music: Müzik çalarınızı seçip create tiles tıklayın.
Son olarak ; Menü tuşuna bastıgınızda varsayılan olarak Launcher 7 yi ayarlayın ve bu kadar.
-Mesajlar 7 ve Rehber tarafımdan tamamen türkçeleştirilmiştir.
-Hesap makineside Türkçe'ydi.Uygulama adında ingilizce Calculator yazıyordu, Hesap Makinesi olarak düzenledim.
-Rehber uygulamasının simgesi pek hoş olmadıgı için xperia'nın kayıtlar simgesiyle degiştirdim daha hoş oldu.
-Launcher 7 - Donate yi Türkçe'ye çevirmedim , yogundum çevirmeside uzun sürerdi. Tek ingilizce olan odur. Oda Türkçe olmasına fazla gerek yok baist bir şey zaten. Anlatımdaki gibi gerekli yere gerekli uygulamayı seçtiginiz zaman başka birşeye gerek kalmıyor.
-Uygulamalar pro reklamsız sürümlerdir.
Yeni şık wp7 arayüzünüz hayırlı olsun ..
Resimler: (Yazıların ingilizce olmasına bakmayın resimler internetten , rehberi ifşa etmek istemedim
)
Yapmanız gerekenler:
Dosyaları .rar dan çıkartın.
-Mesajlar 7
-Rehber wpcont 7
-wp7 hesap makinesini kurun.
Bunları kurduktan sonra Launcher 7 - Donate yi kurun ve gelen ilk ekranda
Phone tile: Telefonun tuş takımı
Sms/MMMs tile: Mesajlar 7
Browser: Kullandıgınız tarayıcı
Market: Google play store
Contacts: Rehber wp7 cont.
Videos: Galeri
Music: Müzik çalarınızı seçip create tiles tıklayın.
Son olarak ; Menü tuşuna bastıgınızda varsayılan olarak Launcher 7 yi ayarlayın ve bu kadar.
-Mesajlar 7 ve Rehber tarafımdan tamamen türkçeleştirilmiştir.
-Hesap makineside Türkçe'ydi.Uygulama adında ingilizce Calculator yazıyordu, Hesap Makinesi olarak düzenledim.
-Rehber uygulamasının simgesi pek hoş olmadıgı için xperia'nın kayıtlar simgesiyle degiştirdim daha hoş oldu.
-Launcher 7 - Donate yi Türkçe'ye çevirmedim , yogundum çevirmeside uzun sürerdi. Tek ingilizce olan odur. Oda Türkçe olmasına fazla gerek yok baist bir şey zaten. Anlatımdaki gibi gerekli yere gerekli uygulamayı seçtiginiz zaman başka birşeye gerek kalmıyor.
-Uygulamalar pro reklamsız sürümlerdir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(3.56 Mb MediaFire Link)Yeni şık wp7 arayüzünüz hayırlı olsun ..
Resimler: (Yazıların ingilizce olmasına bakmayın resimler internetten , rehberi ifşa etmek istemedim
)