willrock
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla haklısınbu konu çok kez acıldı ama kimse demiyorki ne lazım nasıl bağlayacaz kablo vs video koyup geçiyorlar.ne lazım kol olarak malzeme olarak ve nasıl yaparız onu bir anlatın
100% katılıyorum. Ya bir Allahın kuluda çıksın şunu detaylıca anlatsın yahu. Ucuz birşey olsa alıp deneyip karıştıcam ama bir tne ps3 dualshock kol 150liradan aşağı değil. Birde alıpta çalışmamasıda var :S Snopy.nin çakma ps3 kollarından fln alsak çalışır mı ? Biryerde yalnızca miui ve cynogen modla çalıştığını söylemişler. Hiçmi yok deneyen fln ?bu konu çok kez acıldı ama kimse demiyorki ne lazım nasıl bağlayacaz kablo vs video koyup geçiyorlar.ne lazım kol olarak malzeme olarak ve nasıl yaparız onu bir anlatın
bu konu çok kez acıldı ama kimse demiyorki ne lazım nasıl bağlayacaz kablo vs video koyup geçiyorlar.ne lazım kol olarak malzeme olarak ve nasıl yaparız onu bir anlatın
Arkadaşlar bazı telefonlar doğrudan DualShock kolu destekliyor.Örneğin; Samsung Galaxy Note.Desteklemeyen cihazlar için root edip sixaxis compability checker ile kontrol edin.Eğer kullanılabilirse google play'den sixaxis controller'ı indirin.Uygulamada nasıl kullanacağınız yazar.Bluetooth yardımıyla bağlanır.
arkadaşlar bende xperia neo v ve dual shock3 (ps3 kolu) var. sorunsuz oynuyorum. isteyene yardımcıolabilirim. öncelikle şunu belirteyim root şart. rootsuz olanlar soru sormasın veya nasil root olurum fln filan gibi sorular sormayın.
Merhaba kardesim benim tel s3 ve root lu simdi bende sony playstation 3oyun kolu var . Simdi ben bunu telefonda nasil kullanabilirim oncelik sorum bu . Digeri ise kolu kullanabilirsem her oyunu oynayabilirmiyim mesela pes gibi asphalt 7gibi oyunlari da oynayabilirmiyim bu konuda yardimci olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?