Android Telefonun da Kaç Uygulama Yüklü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
26 uygulama,20 oyun :)

- - - Eklendi - - -

sek00

sek00

Üye
62 de bende var şu an :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
okadar değerli bir telefondu ki aldıktan bir ay sonra çaldırmıştım şimdi yerde görsen poşete tekme atar gibi atıyorlar :d:

Ben de E250 yi ilk gördüğümde çok büyülenmiştim :) Babama hemen aldırmıştım hiç unutmuyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
okadar değerli bir telefondu ki aldıktan bir ay sonra çaldırmıştım şimdi yerde görsen poşete tekme atar gibi atıyorlar :d:
Ben cebimden düşürdüğümü hatırlıyorum telefonu arıyorduk teleofn açılmıştı ama ses yok ..Bir daha aradık birisi açtı meğer bizim mahalledenmiş polis miş adam şansa bak :ehe Bisikletimi de 1 haftası dolmadan çaldırmıştım somuru: Çalanlar yerine başka bisiklet koymuşlardı :zzz:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
yerine başka bisikletmi koydular ?:kıskıs: ne insaflı hırsızlarmış..benimkini çaldılar birde alay ettiler hızlı hızlı kaçacağına benim koşabileceğim hızla gidip güldüler bu daha kötü değilmi şimdi :D

Ben cebimden düşürdüğümü hatırlıyorum telefonu arıyorduk teleofn açılmıştı ama ses yok ..Bir daha aradık birisi açtı meğer bizim mahalledenmiş polis miş adam şansa bak :ehe Bisikletimi de 1 haftası dolmadan çaldırmıştım somuru: Çalanlar yerine başka bisiklet koymuşlardı :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt