Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android Telefonun da Kaç Uygulama Yüklü ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR
Üye
26 uygulama,20 oyun
- - - Eklendi - - -
sek00
Üye
62 de bende var şu an
ByYlmzZz
Üye
okadar değerli bir telefondu ki aldıktan bir ay sonra çaldırmıştım şimdi yerde görsen poşete tekme atar gibi atıyorlar
Ben cebimden düşürdüğümü hatırlıyorum telefonu arıyorduk teleofn açılmıştı ama ses yok ..Bir daha aradık birisi açtı meğer bizim mahalledenmiş polis miş adam şansa bak Bisikletimi de 1 haftası dolmadan çaldırmıştım Çalanlar yerine başka bisiklet koymuşlardı
ByYlmzZz
Üye
yerine başka bisikletmi koydular ?ne insaflı hırsızlarmış..benimkini çaldılar birde alay ettiler hızlı hızlı kaçacağına benim koşabileceğim hızla gidip güldüler bu daha kötü değilmi şimdi
Ben cebimden düşürdüğümü hatırlıyorum telefonu arıyorduk teleofn açılmıştı ama ses yok ..Bir daha aradık birisi açtı meğer bizim mahalledenmiş polis miş adam şansa bak Bisikletimi de 1 haftası dolmadan çaldırmıştım Çalanlar yerine başka bisiklet koymuşlardı