android telefonu usb yada başka bir yöntemle kablolu internete bağlama ?

Sponsorlu Bağlantılar

-Rose

Üye
    Konu Sahibi
android telefonu usb yada başka bir yöntemle kablolu internete bağlama ?
telefonumun markası samsung galaxy ace gt5830
Telefonumu bilgisayarımda kullandığım kablolu internetinden faydalandırmak istiyorum fakat 3 haftayı askın bi süredir bunu başaramadım denediğim birkaç program; android reverse tethering/connectify hotspot ismini unuttuğum bir program daha :)
android reverse tetheringde root yapma problemiyle karşılaştım her yöntemi uyguladım ve çalıştı derken root yapılmama sorunu cıktı
connectify hotspot da ise laptop'tan dağıttıım ağı laptopun kendi wirelesse buluyor fakat telefon görmüyor.
Önerilen başka bir program varmıdır ? yada programları kullanırken yapabiliceğim hatalar konusunda yardım istiyorum

- - - Eklendi - - -

CEVAP ALAMADIM YARDIM ? :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
telefonumun markası samsung galaxy ace gt5830
Telefonumu bilgisayarımda kullandığım kablolu internetinden faydalandırmak istiyorum fakat 3 haftayı askın bi süredir bunu başaramadım denediğim birkaç program; android reverse tethering/connectify hotspot ismini unuttuğum bir program daha :)
android reverse tetheringde root yapma problemiyle karşılaştım her yöntemi uyguladım ve çalıştı derken root yapılmama sorunu cıktı
connectify hotspot da ise laptop'tan dağıttıım ağı laptopun kendi wirelesse buluyor fakat telefon görmüyor.
Önerilen başka bir program varmıdır ? yada programları kullanırken yapabiliceğim hatalar konusunda yardım istiyorum

- - - Eklendi - - -

CEVAP ALAMADIM YARDIM ? :)

Bu video size yardımcı olacaktır :oke:

[video=youtube;xsIUAtwp42I]http://www.youtube.com/watch?v=xsIUAtwp42I[/video]

-Rose

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkkür ederim fakat sanki burda telefon internetini latopda kullanma yı anlatmış :)
yada eksik anlatmış olabilir

Üst Alt