Android Telefonlarınız için 10 Gerekli Program (2.Liste) . :)

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefonlarınız için 10 Gerekli Program (2.Liste) . :)
Android telefonlar için ; bana göre , en gerekli 10 programını paylaşmak istiyorum. İlk listemi , geçenlerde paylaşmıştım. 2. Listemi paylaşmak istiyorum. =) Android 2.1'de denemiş olduğum(Samsung Galaxy S) bu programların hepsi , sorunsuz çalışmaktadır.

1-) Dolphin Browser HD

Gelişmiş bir WEB tarayıcı programı. Multi-touch olan telefonlarınızda "pinch to zoom" özelliğini, sorunsuz bir şekilde desteklemektedir.

2-) Beautiful Widgets

Home ekranınızı , bu program sayesinde kolayca modifiye edebilir ; gerekli olan araçları , widget halinde home ekranınıza ekleyebilirsiniz.

3-) Animated Weaher

Gelişmiş animasyonlara sahip , güzel bir hava durumu programı.

4-) Titanium Backup

Telefondaki dosyalarınızı , müziklerinizi , resimlerinizi , ...vs. kolaylıkla bilgisayarınıza yedekleyebileceğiniz bir program.

NOT : Bu programı kullanabilmeniz için , ROOT olmanız gerekmektedir. Google'dan "One Click Root Android" arayarak , nasıl ROOT olabileceğinizi bulabilirsiniz.

5-) PsxDroid

Playstation ve PSOne oyunlarınızı , artık telefonunuzdan oynayabileceksiniz ! İndireceğiniz paketteki .apk dosyasını yükledikten sonra SCPH1001.bin BIOS dosyasını da telefona atıp , programdan bu dosyayı gösterirseniz ; kurulumu tamamlamış olursunuz. Sonra da yapmanız gereken ; .img, .iso , .ecm , ...vs. uzantılı oyunlar indirmek.

6-) Flashlight

Telefon ekranınızı , fener olarak kullanabileceğiniz bir program.

7-) Shazam

Adını bilemediğiniz şarkıları , bu program ile bulmanız mümkün. Yapmanız gereken , programa ; şarkıyı dinletmek

8) Adobe Photoshop

Gelişmiş Photoshop Uygulaması.

9-) Folder Organizer

Home ekranınızda klasörleri yönetmenizi , değiştirmenizi, modifiye etmenizi sağlar.

10-) Youtube Downloader

Youtube videolarını , istenilen formatta indirmenizi sağlar.

Tüm yorumlar , bana aittir. Herhangi bir yerden alıntı yapmadım. Lütfen , emeğe saygı. Bir teşekkür , yeterli.

Tepkiler: vdere, CELALKARAGOZ, kamercilekci ve 11 diğerleri

Nuri...

Üye
    Konu Sahibi
Konu , gerilere düşmüş. Yukarı !

balcoon

Üye
Programları açıklamaları ile birlikte verdiğin için teşekkür ederim. PS Oyunları ile alakalı olan program ilgimi çekti.. Deneyelim bakalım..

atunas

Üye
ellerin dert görmesin

mpilten

Üye
emeğinize, enerjinize sağlık...

kimo18

Üye
Çok şime yaradı saol

üstad emeğine yüreğine sağlık cansın sen can... Allaha emanet ol.

duranyu

Üye
tesekkurler emegıne saglık