merhaba arkadaslar bu benim 4. konum hepside ayni seyle alakaliydi fakat simdi bi deisiklik var ben telefonu rootlatim game cih yukledim kullanamadim onun kullanimini veya baska bi program gosterir seniz sevinirim simdiden tesekurler
başka yolu yok diye biliyorum. benim teefonumda rot lu.. herturlu hile yapiyordum. ozelikle deffender game cih icin guzel deneme platformu. bi ara kasma yapti reset attim game cih. silindi

aradim. markette yok.netten buldum ama yeni versyonu eskisini calistiriyor benim telefon. hani su cizgi flim karakter logolu olan game cih basarili oldu. yenisi please waith diyor bekliyor olmuyor

(
- - - Eklendi - - -
biraz araştırdım sonunda yaptim gamecih çalıştı..
tum metni oku bi

1. superuser yuklu olacak.
2. link2sd yuklu olacak.
link2sd yi acip superuser ı secim islemlerden. telefon uygulamasi yap dı galiba

onu sectim. usb ayrstirmayi actirdi. sonra baktim ikiside kalkmiyor. yine link2sd ye girdim superuser i kaldir dedim.sildi hata verdi. bende kapatip actim. superuser silinmis oldugunu gördüm. marketten degil. superuser in mobil sayfasindan indirdirdim yukledim gamecih i calistirdim oldu. şans galiba

) kesi çözüm diyemem. sorumlulukta kabul etmiyorum. ben boyle yaptim sadce çalışıyor.