Öneri Android telefonlarda görüntülü görüşme

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonlarda görüntülü görüşme
Merhaba, android telefonlarda Samsung ve General Mobile dışında şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim bir model yok mu? Alternatif programlar ile görüntülü görüşebileceğimi biliyorum ama ailem benden çok uzakta ve telefonları android olmadığı için görüntülü görüşemiyorum :agla2:

Edit:Samsung romlardan portlama imkanımız yok mu?

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Ya Allah aşkına sende ve karşı tarafta ön kamera yoksa nasıl görüşmeyi düşünüyorsun.

Biraz mantıklı soru sorun !

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Karşı tarafta kamera yok diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum hatta yazımı tekrar tekrar okudum :/

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
mürteza16

mürteza16

Üye
Nexus 4'te vardı galiba.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4'te vardı galiba.
Nexus 4 te yok sadece yardımcı uygulamalarla oluyor hangout, skype, oovoo vb. ama karşımdakinin telefonu symbian olduğundan hiç biri yüklenemiyor.Yine samsunga kaldık :/

zorbaa

Üye
Symbian olduğu sürece karşı tarafı hiç bir şekilde görüntülü arayamazsin ancak whatsapp dan video çekip göndere bilirsin onun dışında olmaz bunun yüzünden android e gecmistim

avast

avast

Üye
Git bi monte yada 5800 al ara 5800 lar 100-150 lira artik

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş türkiye çıkışlı s3 ler görüntülü arama yapıyor diye biiliyorum ama internet varsa karşı tarafın cihazı android ve ön kamerası varsa muadil çook viber,tango,facebook messenger... daha çoook var

burak1011

Üye
Symbian olduğu sürece karşı tarafı hiç bir şekilde görüntülü arayamazsin ancak whatsapp dan video çekip göndere bilirsin onun dışında olmaz bunun yüzünden android e gecmistim
Bende c6vardı gayet de görüntülü görüşme yapıyordum. Symbian olan telefonlarda görüntülü görüşme yok diye birşey yok.

mavemave

Üye
Var kardesim kim demis yok diye fring diye bi uygulama her platformda var gerek symbian gerek ios gerek android bn onu kullanrdm symbian kullanrken

Takipçi Satın Al

Üst Alt