Android telefondan bi uygulamayı kaldırma ACİL YARDIM.

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Android telefondan bi uygulamayı kaldırma ACİL YARDIM.
arkadaşlar bi heves edip telefona yüklediğimiz oyun program vs. şeyleri komple nasıl kaldırabiliriz. Yani örneğin yüklediğimiz oyunu ve oyunun indirdiği bütün dosyaları nasıl silebiliriz. bunun için bir program tarzı birşey varmı.

ensfbtr

ensfbtr

Üye
Kardes en iyisi rehberin yedegini sd card a aldiktan sonra fabrika ayarlatina geri donmen olur bence . Program zor is

mancukya

Üye
Rootlu tellerde Titanium backup ile ilk veri silme sonrada kaldir ile yaparsan sistemde iz birakmaz ama bazi programlarin sd üstünde biraktiklari dosyalar kalir onlarida kendin silebilirsin.

MezraL123

MezraL123

Üye
Pcye bağladığında android>data klasörü veya gameloft>data klasörü içinde oyunların vs. sd dosyaları olur ordan silebilirsin. Hepsini birden siliceksen de ayarlar>kayıt yeri>belleği biçimlendir yaparsan tüm veriler sd dosyaları vs. gider fabrika ayarlarına dönmene gerek kalmaz.

murat0288

murat0288

Üye
uygulama silmek için root yapmaya gerek yok bilmeden sallamışınız
markete gir kardeşim uninstaller diye bi uygulama var kullanımıda basit
kurduktan sonra kurulu programlarını uygulamalarını oyunlarını liste halinde gösteriyor yanındada kaldır düğmesi var kaldırmak isstediğini kaldıra tıkla kaldır bu kadar.....

MezraL123

MezraL123

Üye
uygulama silmek için root yapmaya gerek yok bilmeden sallamışınız
markete gir kardeşim uninstaller diye bi uygulama var kullanımıda basit
kurduktan sonra kurulu programlarını uygulamalarını oyunlarını liste halinde gösteriyor yanındada kaldır düğmesi var kaldırmak isstediğini kaldıra tıkla kaldır bu kadar.....

Asıl sen sallama bence. Dediğin uygulamanın aynısı zaten sistemde mevcut. Uygulamaları yönet dediğinde zaten aynısı geliyo. Ama uninstaller ve türevi programlar sadece apk dosyasını ve önbelliği siler sd dosyası telefonda kalır.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben uygulamayı zaten kaldırıyorum benim için önemli olan kalıntılarını da temizlemesi

MBrkA

MBrkA

Üye
Ayarlar > Uygulamalar > Silmek İstediğin Program > Önce verileri sile basıyoruz veriler silinince de programı kaldır diyoruz.
Bu şekilde SD karttaki dosyaları da siliniyor.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar > Uygulamalar > Silmek İstediğin Program > Önce verileri sile basıyoruz veriler silinince de programı kaldır diyoruz.

hocam tmm güzel demişsin de ben hangi dosya neyin nerden bileyim.

MezraL123

MezraL123

Üye

Sd dosyaları bu şekilde silinmez..

----------Eklendi @ 00:06:37 ---------- Yazıldı @ 00:03:38 ----------

Telefonda herşeyiyle silen bi programla henüz karşılaşmadım. Bununla ilgili bi konuda açmıştım ama sanırım kimse bilmiyo. Merak edenler deneyebilir. Bi oyun yüklersiniz önbelliği ve veriyi silersiniz sonra kaldırırsınız sadece yüklendiği yer ve apk dosyası kalkar sd dosyası data klasöründe kalır. Bunun bi çözümü yok. Pcden açıp tek tek dosyaları siliceksiniz. Dosyalara tek tek girip incelediğinizde veya dosya içindeki videoları açtığınızda hangi oyun olduğunu anlarsınız eğer silmiş olduğunuz oyunsada klasörü silersiniz.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Sd dosyaları bu şekilde silinmez..

----------Eklendi @ 00:06:37 ---------- Yazıldı @ 00:03:38 ----------

Telefonda herşeyiyle silen bi programla henüz karşılaşmadım. Bununla ilgili bi konuda açmıştım ama sanırım kimse bilmiyo. Merak edenler deneyebilir. Bi oyun yüklersiniz önbelliği ve veriyi silersiniz sonra kaldırırsınız sadece yüklendiği yer ve apk dosyası kalkar sd dosyası data klasöründe kalır. Bunun bi çözümü yok. Pcden açıp tek tek dosyaları siliceksiniz. Dosyalara tek tek girip incelediğinizde veya dosya içindeki videoları açtığınızda hangi oyun olduğunu anlarsınız eğer silmiş olduğunuz oyunsada klasörü silersiniz.

şuan için bu şekilde yapıyorum mecburen ama çok zahmetli iş bunu kısa yoldan yapacak bi program olsa keşke

Üst Alt