Kerim.
Üye
Xperia mini ics alırken galaxy s nin alamaması gibi bir sürü örnekler var...
Stabilmi?degil
Xperia mini ics alırken galaxy s nin alamaması gibi bir sürü örnekler var...
Stabilmi?degil
Bizzat denedim gayet stabil.
Hiç sorma stabillikten çıldırıyor telefon

android alıcaksanz htc abi. gelmiş geçmiş en iyi arayüz htc de kimse inkar edemez. ayrıca piyasadaki en üstün dünanmlı cihazlardan biride onların. one x+. ben saamsungun androidlerini sevmiyorum. neden derseniz touchwiz bence berbat bi arayüz. sense durrken bakmam ben yani. ayrıca samsngun düşük gelirli kesimlere hitap eden telefonları sanki plastik oyncak gibi. işçilik neredeyse berbat. alıcksan benim sıralamam şu
1-HTC
2-Sony Xperia Serisi
3-Samsung

Xperia serisi samsung dan ustun mu ?saka ki bu
![]()

1) Samsung
2) Sony
- - - Eklendi - - -
1) Samsung
2) Sony

burda belki sony ile htc yer değiştirebilir ama gerçekten samsung olsun sony olsun diğer markalar olsun gerçekten güzel cihazlar.
4 markanın da kaliteli telefon ürettiği kesin kiminin malzemesi iyidr kiminin kamerası kiminin arayüzü kiminin ses performansı zaten markalar arasında tercih yapmamızı sağlayan şey bu saydığım ++ özelliikler değilmidir soruyorum size...ne var bunda?
bende xperia kullanıyorum gayet güzel
alacaklara tavsiye ederim![]()
Ben kötü demedim yazılarımı düzgün okuyun. Samsung Sony'den daha kaliteli aletler yapıyor.

1) Samsung
2) hTc
3) Sony = Lg benim gozumdeki siralama budur.

htc tek geçerim beats audio yeter.
ve TouchWiz Nature 
benim için LG sony'den sonra gelir çünkü güncellemeyi hiç vermiyorlarmış ve malzeme kalitesi oldukça dandik zaten son zamanlarda samsung'dan acayip tasarım çalmaya başladı çakma s2 yapmıştılar çakma s3 te yaptılar şimdi hayırlı olsun
LG OPTIMUS G PRO = Çakma S3
LG OPTIMUS G = çakma s2
![]()
- - - Eklendi - - -
niye samsung'un da verdiği zamanında güncelleme desteği yeterve TouchWiz Nature
![]()
marka olarak
1)Samsung
2)HTC
3)Sony
model olarak
1)One X/X+
2)S3
3)Xperia T,S
Sonyler iyi tasarımlarıda güzel ama htc ve samsung amiral gemileri kadar başarılı değiller samsungun ekranları çok canlı oluyor xperialar biraz soluk gibi zaten ekran ışığı sorunu var diyor herkes samsungun alt segment cihazları iyi değil en düşüğü wonder olmalı bence ace,gio,mini berbatlar wonder,ace2,s3 mini alt seviyeye hitap eder bence note 2 gibi bi cihaz tek başına samsungu taşır zaten

xperia ekrani biraz sokulmu?
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu?
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu?![]()

samsungda iyi ama bi telefondan beklentiler çok aşırı yüksek olmamalı. Htc nin ses kalitesi çok iyi buda onu sınıfında bi adım ileri taşıyor

Solukluk renk ile alakalıdır çözünürlükle değilxperia ekrani biraz sokulmu?
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu?
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu?![]()
kötü aletler derken?
parası olan kişiye hangi tel tavsiye edersin?? (bence şimdilik xperia z )
..
alt segment tel isteyen kişiye (mesele:en fazla 500-550tl parası var )ne önerdiğiniz???
yine aynı xperia serisi olan raydan iyisi varmı??
veya samsung olarak ace, gio, mini, vs..![]()
Bildiğinizi okuyun.