Android telefonda en iyisi sony mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonda en iyisi sony mi?
arkadaşlar bugüne kadar androıd telefon kullanmadım ama sony nin hem görüntüsü olsun hem işçiliği dayanıklılığı kalitesi olsun öteki modellere göre iyi olduğunu biliyorum.bence s3 sony telefonlarıyla yarışamaz gibime geliyor sizce nasıl ?

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
ufak bir yanılma var güzel kardeşim. sony'nin sadece xperia s modeli galaxy s3 e yalnızca ekran yönünden az bir fark atıyor.onun haricinde s3 daha donanımsal bir cihaz.sony cihazlarının dayanıklılığı tabiki bilinen bir durum.ama kalite söz konusu ise sadece dayanıklılık yetmiyor :oke:

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
ufak bir yanılma var güzel kardeşim. sony'nin sadece xperia s modeli galaxy s3 e yalnızca ekran yönünden az bir fark atıyor.onun haricinde s3 daha donanımsal bir cihaz.sony cihazlarının dayanıklılığı tabiki bilinen bir durum.ama kalite söz konusu ise sadece dayanıklılık yetmiyor :oke:

benim için önemli olan hızı ve neti. oyun falan oynamıyorum. sonynin u,p ve s modelinin tasarımı çok hoşuma gidiyor.ve samsungun çıkardığı kadar arıza çıkarmıyor. xperıa s için jb de gelcekmiş şarj sorunu falanda çözülecek

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
benim için önemli olan hızı ve neti. oyun falan oynamıyorum. sonynin u,p ve s modelinin tasarımı çok hoşuma gidiyor.ve samsungun çıkardığı kadar arıza çıkarmıyor. xperıa s için jb de gelcekmiş şarj sorunu falanda çözülecek

Az arıza çıkarıyor çünki kullanıcısı az. :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Xperia Z'nin hız bakımından piyasadaki ilk 5 cihazın başını çektiği aşikar.

bartowski24

Üye
sonynin arayüzü çok hoş

emreli01

emreli01

Üye
peki htc one x plus bu android telefon sıralamasında kaçıncı gelir :naughty:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
sony den saha iyileri var .. ama sonyin diğer telefonlardan da daha iyi telefonları da var :)

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
peki htc one x plus bu android telefon sıralamasında kaçıncı gelir :naughty:

ben telefonu oyun ve program açısından fazla kullanmadığım için bu telefonlar çok donanımlı geliyor. benim işim sms müzik ara sıra net ve bazı oyunlar o kadar sonyninde tasarımı hoş

Türe

Türe

Üye
1) Samsung
2) hTc
3) Sony = Lg benim gozumdeki siralama budur.

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Benim gözümde

Sony
Htc
Samsung
Lg

Samsung amiralleri dışında diğer cihazlara pek önem vermiyor.Bude benim içib büyük bir -

fk555897

fk555897

Üye
Sony Xperia Z şu anda üretilmiş olan en iyi telefon.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Sony de HD oyunlar daha fazla ve ekran kalitesi daha iyi oluyo r samsung a göre samsung u donanım yanı yonga setleri nokia da kamera aynn böyle :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Htc Beat ile öne çıkıyor bence. Telefonda en çok müzik dinleyen biri olarak ses çıkışını çok merak ediyorum açıkçası.

apo1903bjk

apo1903bjk

Üye
1) Samsung
2) Sony

- - - Eklendi - - -

1) Samsung
2) Sony

aleranol

aleranol

Üye
Aslında hiçbiri. Çünkü herkesin önceliği farklı. Benim yuksek ram, uzun pil ömrü ve kullanımı, güçlü işlemci, iyi ses ve usb çıkışı ve dev ekrandı ve not2 aldım. Bana pm at önceliklerini açıkça sana en iyisini yazayım

Yunkaai

Yunkaai

Üye

"Donanim" olarak evet. :good:

- - - Eklendi - - -

Sony de jb ve ics verirken dusuk modelleri "baya" bir gözardı etmisti sanki.

Xperia mini ics alırken galaxy s nin alamaması gibi bir sürü örnekler var...

Türe

Türe

Üye
2011 cihazlarin hicbiri jb alamadi sanirim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt