Penci Hoca
Üye
Solukluk renk ile alakalıdır çözünürlükle değil
o zaman samsung alt segment tellerde hep Renk Derinliği 256K kullanmış
bu canli oluyo
Ben samsung canlı demedim orda yanlış bişey yazmışsınız düzelttim
tamam anladım!
bende sony en iyi marka demiyorum ama o kadarda kötü cihaz deyil!
bunu anlatmak istemiştim
neden hep sony kötülemek isteniyor onu anlamadım
sana soruyorum samsungu sony den kaliteli yapan nedir.senin düşüncen su samsung çıkardığı zaman işlemciyi ve rami biraz artırıyodu o yüzden de millet işlemcisi ve rami yüksek olan telefonu alıyordu. bu nedenle çok satılıp kaliteli sanılıyordu.
Ben kötü demedim yazılarımı düzgün okuyun. Samsung Sony'den daha kaliteli aletler yapıyor.
xperia ekrani biraz sokulmu?
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu?
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu?
xperia ekrani biraz sokulmu?
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu?
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu?
Şu anda Xperia Z müthiş benim için. İkinci nesil Lumia serisi çıkmasaydı kesinlikle Xperia Z alırdım. Ayrıca hem tasarım hem işçilik bakımından Samsung'dan üstün olduğu aşikar.
Samsung un plastiginden daha iyidirKeskin hatları yapmasını iyi biliyor Sony
Aynen öyle. Samsung Ativ-S malzeme kalitesi bakımından çok iyi deniliyor tabi ama daha bu telefonu burada duymayan çoktur bile. Arka kapak metaldi sanırım.
sony iyi ya telefonda belki çok iyi değilde ps3 var evde benim bir ses veriyor görmeniz lazım ondan sonra beats'ı çağırın(Beats Solo HD denedim )
Beatsler gereksiz pahalı. Benim türkiyede 260tlye satılan SHO9567GB/10
Kodlu philipsim var. Beats solo 170pound benimki 100pound ancak hemen hemen aynı sesi veriyorlar. Yani beats emin olki abartiliyor. Ama bir sennheiser ile karşılaştırma yaptım dersen
+1 benim görüşümdeki sıralama böyle ama bu sıralama her yönden değil çünkü herkesin beğendiği bir şey var kimi kamera kimi fiziksel görünüm v.s o yüzden bu sıralamaya satış rekorlarını varsayarak +1 diyorumBana göre samsung sony htc Lg
+1 benim görüşümdeki sıralama böyle ama bu sıralama her yönden değil çünkü herkesin beğendiği bir şey var kimi kamera kimi fiziksel görünüm v.s o yüzden bu sıralamaya satış rekorlarını varsayarak +1 diyorumyoksa 4 markanın da güzel telefonalrı var :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?