Öneri android telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
yeterlı gelip gelmedigini siz taktır edemezsiniz bunu konu sahipi takdir eder yorumlar özneldir adı üstünde yorumdur ve bunu yargılamak size kalmadı.

Sizi anlıyorum yanlız sizin ne kadar hakkınız varsa konulara yazmaya aynı derecede başkalarında aynı konuya yazmaya hakları olduğunu unutmayın. Sizi kimse yargılamıyor bunuda nereden çıkardınız? Sadece bilgili olduğunuz konuları yazarsanız ben ve benim gibilerde o tecrübenizden yararlanır manasında yardım istedim.

Not: Usluplara biraz dikkat ederseniz genç arkadaşlarımızada kötü örnekler oluşturmayız.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve CANGO97

CANGO97

CANGO97

Üye
Sizi anlıyorum yanlız sizin ne kadar hakkınız varsa konulara yazmaya aynı derecede başkalarında aynı konuya yazmaya hakları olduğunu unutmayın. Sizi kimse yargılamıyor bunuda nereden çıkardınız? Sadece bilgili olduğunuz konuları yazarsanız ben ve benim gibilerde o tecrübenizden yararlanır manasında yardım istedim.

Not: Usluplara biraz dikkat ederseniz genç arkadaşlarımızada kötü örnekler oluşturmayız.
uslup dersiniz için :tşk:

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
beyler lg g2 50 mühendis tüm telefonları tüm akkılı telefonları 1 ay kullandılar ve o telefondaki sorunları yazdılar ve o telefonu o sorunları düzelterek yaptılar lg g2 nin yapımında tek sorun hoparlörün tel in aşağısında olması sensörle oyun oynarkeb ısınıyor işlemcisi iyi bir işlemci s4 deki işlemci yeni bür işlemci o yüzden iyimü bilmiyorum ama s4 daha iyi geliyor lg samsumg ikiside kore malı ama samsung lg yi solladığı için samsımg daha iyi gibi geliyor marka olduğu için lg biraz gerie geliyor yani ben hiç bir trlefonu kullanmadan karar kılamam o yüzden telefon kiralıyacağım.....lg g2 nin tasarımsal sorunu hoparlörü ama içindeki sorunları bilmiyorum belkide bi sorunu yoktur yani s4 lg g2 krşlştrma videolarına bakın...hoparlör telin aşağısında o yüzdeb sensörlü oyunlarda ses gidiyor

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
boran9999

boran9999

Üye
Yaklaşık 5aydır G2 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım. Donanımıyla S4 G2 ye rakip olamaz. Size tavsiyem S4 almanızdır. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97 ve incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
boran9999

boran9999

Üye
Laf G2 den açılmışken bu gün birtane daha G2 aldım ;)

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu üçüncü oldu galiba abi :) Sorması ayıp olmazsa nerden kaça aldın bende ithalatçı firma olarak alcam galiba

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ya s4 lg g2 mi arada kaldım yine :) şg micro sd kart desteği yok

boran9999

boran9999

Üye
Bu üçüncü oldu galiba abi :) Sorması ayıp olmazsa nerden kaça aldın bende ithalatçı firma olarak alcam galiba

Evet 3 oldu canım kardeşim ;) Bunuda hediye aldım inan zor buldum 16 GB si her yerde 1600 TL idi istanbul bilişimde buldum bir kardeşime söyledim saolsun aldı geldi 1440 TL idi orda şansa yarım saat önce indirime girmiş nakit 1380 e aldım. :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
o zaman 32 lik G2 al. 16 lık olanında yetmiyceğini sanmıyorum
Evet 3 oldu canım kardeşim ;) Bunuda hediye aldım inan zor buldum 16 GB si her yerde 1600 TL idi istanbul bilişimde buldum bir kardeşime söyledim saolsun aldı geldi 1440 TL idi orda şansa yarım saat önce indirime girmiş nakit 1380 e aldım. :)
Hayırlı olsun abi darısı bana :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
birini hediye et bana :) :) :)

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
o zaman 32 lik G2 al. 16 lık olanında yetmiyceğini sanmıyorum

Hayırlı olsun abi darısı bana :)

16 Gb yetmez sana tavsiyem 32 Gb benim aldığım yerde distbiritör garantili 32 Gb kalmamış ithalatcı garantilisi varmış oda 1600 TL imiş yanlız bunun garantisini ithal eden istanbul bilişim veriyormuş bence hiç bir sıkıntı çıkmaz. İnşallah sizede nasip olur iyi bir cihaz. Selamlar

Edit : Hediye aldım yer sorunu olmayacak bir arkadaşıma :) sorun yok

• Beğen
Tepkiler: incebey38
avast

avast

Üye
Abi stokmu yapti ayni makineden kactane oldu :D

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ancak 16 sına gücüm zor yetiyo abi oda ithalatçı firma garantili :) Amin inşallah :) Yada bunun bi önceki versiyonu 32 gb olanına gücüm yetiyo yani optimus g :)

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Abi stokmu yapti ayni makineden kactane oldu :D

İlk aldım onuda zar zor bulmuştum sizin gibi kıymetli bir arkadaşıma hediye etmek zorunda kaldım sonra bir tane daha almak zorunda kaldım o duruyor bu ise yine hediye :) Yeterki sağlık olsun canım kardeşim böyle güzelliklerde gerekli insana :)

Konuyu kaynattık konu sahibi arkadaşımız kusura bakmasın :)

• Beğen
Tepkiler: avast ve incebey38
messevim

messevim

Üye
Ben 15 aralıkta Hepsiburada.com dan 12 taksite 1379 liraya almıştım 16GB modelini.. :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve boran9999
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
kaynatın kaynatın canım istediğiniz kadar ne güzel sohbet ediyoruz :) ee

• Beğen
messevim

messevim

Üye