Öneri android telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
android telefon seçimi
selam arkadaşlar şimdi almıyacağım daha zamanı var ama şimdiden karar verip telefon alacağım vakit ortada kalmamak istiyorum yani android telefonlardan hangisini alayım?android android android telefon telefon seçimii

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bütçen önemlli bu drumda bütçeni söle fkirler cıksın ona göre

theeternal

theeternal

Üye
bütçe

orxan_92

orxan_92

Üye
Şimdi en iyisi NEXUS 5 ama sen alana kadar daha iyisi cikar belkide butcen yetermi bilmem

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
bütcem 850-1250 arası

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
Galaxy S3,Nexus4 2sinden birini seçebilirsin.S3 kullanıyorum memnunum açamadığı oyun yok ve herhangi bir stabilite sorunu yok.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Xperia sp - Lg optimus G de olabilir.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
yani ben birazdaha dişimi sıkıp s4 almayı pilanlıyorum zaten mayıs temmuz arası alacağım belki yazın çalışada bilirim yani s4 bana çok cazip geliyor hergün telefon almıyoruz o yüzden s4 alıyım 3-6 sene kulanırım s3 daha ucuz ama güncel değil yani ben şimdiki telefonumu hiç sevmiyorum o yüzden tam ve güzel bir telefon almk istiyorum s4 dün ısınma sorunu var diyorlar bu beni korkutıyor???

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S4 e bütçe çıkarıyosan ondan daha ucuza G2 al.

theeternal

theeternal

Üye
s4 al biriktir

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Legendary.

Legendary.

Üye
Lg G2 olabilir zorlarsan.Ayrıca Discovery2 ve Discovery eliteyi görmeden telefon almamanı tavsiye ediyorum.Ben öyle yapacağım :)

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler s4 te karar kıldım s4 dün tam fiyatı nedir 16 8 gb lik fiyat farkı nedir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S4 8 gb yok en az 16 gb var. Oda vatandaki en indirimli fiyatı 1479 olmuştu. 1400 G2 al daha iyi üst düzey bi telefon.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Her yönüyle G2 başka lafa gerek bile yok kullan ve farkı hisset hiz ve kişiselleştirme kolay root ve rom yükleme vs

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Süper batarya ömrü normal kullanımda 2 gün telefonda ısınmadan eser yok snapdragon süper bi işlemci octaya on basar ram seviyesi çok iyi arka planda her daim 500 700 arası boş ram mevcut launcher da takılmalar yok yağ gibi kayıyor namussuz ve daha neler neler 8 ay s4 kullandım ama s4 G2 nin yanindan bile gecemez

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: incebey38
CANGO97

CANGO97

Üye
G2 ile s4 ün karşılaştırmasını bu konuda bir yaparsanız beni ve yardımcı olduğunuz arkadaşları yanıltmamış olursunuz. Sadece iyi budur demek oldukca anlamsız size göre samsung'dur bana göre Casper. Yüzeysel bir karşılaştırma bile yeterli.
yeterlı gelip gelmedigini siz taktır edemezsiniz bunu konu sahipi takdir eder yorumlar özneldir adı üstünde yorumdur ve bunu yargılamak size kalmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt