Sarangni Üye caglar b' Alıntı: ankara nata vega avm vatan bilgisayarda vardı 900 tlye, hatta kasiyere neden bu kadar ucuz deyince ; bende bilmiyorum herkes aynı şeyi soruyo demişti Genişletmek için tıkla ... Motorola Türkiye pazarında söz sahibi olmak için bu fiyatlara satıyor. Atrix ve Razr aynı politikayı uyguluyor.
caglar b' Alıntı: ankara nata vega avm vatan bilgisayarda vardı 900 tlye, hatta kasiyere neden bu kadar ucuz deyince ; bende bilmiyorum herkes aynı şeyi soruyo demişti Genişletmek için tıkla ... Motorola Türkiye pazarında söz sahibi olmak için bu fiyatlara satıyor. Atrix ve Razr aynı politikayı uyguluyor.
Samet.25 kerim336' Alıntı: S3mini 800lirabaya guzel telefon Genişletmek için tıkla ... Mini yi alma bence samsung un oyunu gibi s2 al daha iyi
kerim336' Alıntı: S3mini 800lirabaya guzel telefon Genişletmek için tıkla ... Mini yi alma bence samsung un oyunu gibi s2 al daha iyi
Kerim. Üye Samet965' Alıntı: Mini yi alma bence samsung un oyunu gibi s2 al daha iyi Genişletmek için tıkla ... S2 1200lira yalniz
Samet965' Alıntı: Mini yi alma bence samsung un oyunu gibi s2 al daha iyi Genişletmek için tıkla ... S2 1200lira yalniz
Sarangni Üye cem720' Alıntı: hepiniz çok sağolun öneriler için razr ve s3mini düşünüyorum sola da olabilir Genişletmek için tıkla ... Sola yerine Xperia P tercih edin. Cift çekirdekli ve 1 GB RAM olmayan bir cihaz almayın derim.
cem720' Alıntı: hepiniz çok sağolun öneriler için razr ve s3mini düşünüyorum sola da olabilir Genişletmek için tıkla ... Sola yerine Xperia P tercih edin. Cift çekirdekli ve 1 GB RAM olmayan bir cihaz almayın derim.
Sruistur Üye Selam beyler bende telefon arayisindayim Motorola artix alcam ama ikic sorum vardi kullan var heralde .ics jk güncelleme almicakmis ilerisi icin sorun olurmu ilk defa andoid alcam bunu almassan ace2 alcam Atrix daha iyi ama
Selam beyler bende telefon arayisindayim Motorola artix alcam ama ikic sorum vardi kullan var heralde .ics jk güncelleme almicakmis ilerisi icin sorun olurmu ilk defa andoid alcam bunu almassan ace2 alcam Atrix daha iyi ama