.Behzat Ç.
Üye
-
Konu Sahibi
-
xperia arc s kullanan varmı nasıl bi telefon ?
---------- Eklendi @ 20:38:36 ---------- Yazıldı @ 20:09:39 ----------
Samsung serisi seven birisi değilim Htc telefonların fiyat limitide beni zorluyor ama böyle giderse 2-3 Hafta içinde bi Xperia arc s 'e sahip olucağım bu telefonu gerçekten gözüm tuttu ( reklam yapmıyorum ) büyük ihtimal alcam kullanan varmı acaba nasıl bi telefon ?
arc s çok orantısız bir cihaz 1.4 ghz işlemci koymuşlar ama 512 ram
yanlış biliyorsun 512 ramı var1 gb ram i var
Kesinlikle bekle derim ben illa android bi cihaz kullanayım diyosan 200 tl belki de daha altına tabletler var giriş seviyesi 1ghz 512ram falan çoğu oyunu da açar.Ha ben illa telefon alacam diyosan.Kesinlikle sgs3 ü beklemelisin ki fiyatlar düşsün zaten iphone5 ile de inanılmaz bir indirim bekliyorum.Zaten bir telefonunuz var beklenebilir.Tek çekirdekli işlemciye sahip bir telefon almak 2 yıl sonrası için tamamen eziyet olacak android 5.5 kurulmuyo bu cihazadiye başlıklar açmayın derim.
Arc s 'de Tek çekirdekli işlemciye sahip olduğunu biliyorum ama Çift çekirdekli işlemciye kafa tuttuğunuda biliyorum. Arc s 'android 5.5 gelmezmi yani bu arada android 4.0 mı var arc s de ?
peki 5.5 gelirmi
Htc tavsiye etmem asla. Sarj problemi digerlerine göre daha fazla. Kasalar pek saglam olmuyor. Türkiye destegide saglam degil. S2 kullandim yikiliyo. Al gitsin .
dogru soyluyor teknik servisi cok kotu ve bazilarinin ekranin icine toz kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?