Android Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Önerisi
ArkadasLar 350 Ye Kadar Android Telefon Önerin 2. El Temiz bulurum Ben Önerin Yeter Mesajlascam Arada İnternet Sarjı 1 Gün Felan Gitsin ..

harun22

harun22

Üye
Galaxy Ace , Gio , Fit. İdeos x5 bunları inceleyebilirsin.
2. elleri söylediğin fiyat civarındadır büyük ihtimalle.

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5,P503,Gio tavsiyelerim.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu lg optimus me nin 2. Eli hiç yok sahbindende felan 0 ı 400 TL Felanmı _???

----------Eklendi @ 09:46:10 ---------- Yazıldı @ 09:36:29 ----------

Araştrdım Aama Bulamadım Yardım Ederseniz :=)

fireman87

fireman87

Üye
Arkadaslar bu lg optimus me nin 2. Eli hiç yok sahbindende felan 0 ı 400 TL Felanmı _???

----------Eklendi @ 09:46:10 ---------- Yazıldı @ 09:36:29 ----------

Araştrdım Aama Bulamadım Yardım Ederseniz :=)

Optimus me'nin sıfır fiyatı 350 lira olması gerekiyor dostum, 2.el bualamazsın :oke:

xserhatx

xserhatx

Üye
370 lira

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
LG De pişman Olmam dimi arkadaslar öneriyolrmusunuz herkes bunu önerdi 10 kişiden 6 sı lg yi söylüor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 al 0 zaten 350 400 arasında hemde android pişman olmasın o fiyata bulabilecegin en iyi android telefon (h)

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatigi felan süper dimi bi ara HTC Wildfire takmıstım onun gibi demi o baya hosuma gitmişti ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dokunmatigi felan süper dimi bi ara HTC Wildfire takmıstım onun gibi demi o baya hosuma gitmişti ?

0 almak varken neden 2 el alacaksın lg optimus me android 3mp kamera kapasitif ekran 600 mhz hız daha ne istiyosun kardeşim anlamadım :hmmm

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
ben android kllanmadm hiç de ondan karşk kafam iphone ve nokia kullandım :) suanda kararsızım ne yapsam

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben android kllanmadm hiç de ondan karşk kafam iphone ve nokia kullandım :) suanda kararsızım ne yapsam

değişim iyidir alışırsıın alışırsıın sanki herkez anasının karnından öğrenerek geldi androidi sende öğrenirsiin rahat oll :oke:

xserhatx

xserhatx

Üye
Ben lg optimus me alcam vatan compitırda 370 lira bu ay içinde alıcam inş hayırlı olur 2 3 sene gider :D

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
yani son sözünüz Lg optimus mu nokia samsung felan degil dimi onlardanda önerebilirsiniz :D

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me ye bakabılırsın.. gercekten cok guzel telefon..

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Bakıcam Arkadaslar tşk ederim :)

blackaid

blackaid

Üye
lg p503 galaxy551 galaxy gio galaxy mini alabilirsin aradağın özellikleri nedir peki kamera ve çözünürlüğe önemlimi senin için

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
yok pek degilde mesajlasıom sürekli sarj gitmesi gerek

fireman87

fireman87

Üye
O fiyata alınabilicek en iyi en kaliteli smartphone'lardan biris.. İşletim sistemi yeter android 2.2 froyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt