mangdaşire
Üye
hayır.ama opera mini ile izleyeceginiz videoyu indirip izleyebilirsiniz.n73 flash player destekler mı
benim galaxy mini'de de android 2 froyo var ancak flash desteklemiyor android sürümü ile değil işlemci gücü ile alakalı bir durum
Bir kere Galaxy S ile HD'yi yan yana getirip de Desire HD'ye daha iyi diyecek adamın ya gözleri 10 numara bozuktur ya da telefon değil kamyonuna kullanılacak takoz arıyor demektir.htc desire hd al bende var mükemmel galaxy s kullandımm beş para etmez
Flash 10.2 desteğini neden istiyorsun? Sadece video içinse gerek yok. Ben Samsung S5660 Galaxi Gio aldım, facebook dahil oynatamadığı video yok. Hele marketten skyfire 4.0 da yükledin mi tadından yenmezUzun zamandır laptop kullanmıyorum, yattığım yerden giriyorum faceye..
He yaw bi 900'e bulursun zorlasan, al bi galaxy s i9000bende onu alıyorum zaten, uzun araştırmalarımın ürünü
galaxy 551 im var android 2.2 foroyo flash player yükleyemiyorum tüm sürümleri denedim
flash player işletim sisteminden önce işlemci ile alakalıdır. yani her telefon desteklemez lakin flash player da pek önemli birşey değildir ( flash oyun tutkunu iseniz şart )
zaten facebook , youtube ve izlesene gibi siteler flash player gereksinimi duymadan video oynatmaya izin verirler ( mobil sürümler )
online film izlemek için ise skyfire kurup rahatlık ile izlenebilir hatta yildiz.tv adresinden canlı tv bile izlenebilir. yani flash player pekde önemli değildir. bunu androidli tel aldıktan sonra fark ettim daha önce fark etse idim 8500 alır flash desteği aramaz idim.
flash player yokVodafone 945 al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?