Telefon Tavsiyesi Android Telefon Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Lazım
merhaba arkadaşlar 400 - 600 arası bütcem var.Bu fiyata alabileceğim android cihaz tavsiyesi yaparmısınız

Invoke

Invoke

Üye
Biraz aşacak bütçeyi ama gmd en mantıklısı olur.

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
gmd nedir?

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
başka bir tavsiyeniz var mı

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler

AndrOmer

AndrOmer

Üye
Bende mini var 300e veriyim sana

zambirik

Üye
    Konu Sahibi
sıfır telefon arıyorum

GeneralMann

GeneralMann

Üye
General mobile discovery . Harika kesin memnun kalırsın , o bütçeye git samsung telefon al beklentini karşılayacağını sanmıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Discovery olmazsa S2 veya S3 Mini olabilir

Narutodth

Narutodth

Üye
Disco al cok az yuksek butcenden

drake565

Üye
Discovery

serserim1905

serserim1905

Üye
Discovery almanı tavsiye ederim bunu kendim kullandıgım için degil tamamen tarafsız olarak söylüyorum ben aldıgım telefonları cok yogun olarak zorlayan ve test eden biriyim dşscovery den önce s2 plus vardı ve arada donma ve takılmalar yasıyordum o yüzden s3 alacaktım ama discovery nerdeyse s3 le aynı özellikte olmasına ragmen fiyat olarak cok uygun geldigi için bunu aldım ilk baslarda tereddütlerim vardı ama bunların yersiz oldugunu anladım performansı harika suan nfs mw yükledim birazdan asphalt 8 i kuracagım oyun deneyimi harika sarj konusunda endiseliydim ama günlük kullanımda oldukca yeterli zaten günümüzde hangi akıllı tel 3-4 gün dayanıyorki demi. ben 600 tl ye aldım 4 gb modelini ankaradan zaten standart fiyatı 649 tl ama tanıdık bi telefoncu varsa benm gibi 600 e alabilirsin bi kac gün içinde kardeşimede almayı düşünüyorum kesinlikle tavsiyem bos yere fazla para verme s3 e falan eger bunu almazsan diger önerim standart s2 olur s2 plus s2 den geride bi tel s3 mini zaten bunların ayarında degil ama discovery al kesinlikle pişman olmazsın kardeşim iyi forumlar