mkyb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çakallar Google Play'e normal uygulama gibi uygulama yerleştiriyorlar.Sonra normal kullanıcı indirince telefonununa Android'in uygulamalara verdiği geniş izinler sayesinde haftalık lira çeken dolandırıcı servislere sizin adınıza abone ediyor.
Bunun için hattınızın mobil ödeme servisini kapatmanız gerekmekte ;
Turkcell hatlar için : MOBILODEME IPTAL yazıp 7777'ye gönderin.
Vodafone hatlar için : MOBILODEME KAPAT yaaz 7878'e gönderin.
Avea hatlar için : 500'ü arayın veya online işlemlerden mobil ödemeye kapatın.
Kaynak :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya hiçbişi anlamadım şimdi akıllı telefon kullanıyoruz mobil interneti kapatırsak nasıl internete giricez 21. yüzyılda yaşıyoruz dolandırıcılık olan uygulamayı indirmesek yeter zaten mobil interneti neden kapatıyoruz ki
İnterneti kapattırmıyorsun arkadaşım.Yanlış anladın.Bu işlem ile telefonun üzerinden özel servislere para verilmesini engelliyorsun.Yoksa telefonun internete vs girecek.
ha, pardon hocam yanlış anlamışım kusura bakma yani bu işlemi yapınca mobil internet kapanmıyor normal devam ediyor şebeke sadece o dolandırıcı olan haftada 10 tl yiyen paketleri filan engelliyor doğru mu anladım ?
Aynen öyle.
eyvallah da avea lıyım ben sen nasıl kapattın ?
Avea'yı bilmiyorum ama online işlemlerden kapanması lazım avea'nın sitesinden ?
yok yapamadım mobil ödeme diye bir kısım var ama kapatma seçeneği yok.
O zaman tek çare müşteri hizmetlerini araman sanırım.
siz kapatmadınız galiba mobil ödemeyi profilinizde avealı olduğunuz yazıyor çünkü kapatsaydınız bilirdiniz
Orayı güncellemedim.Hattım şuan Vodafone.İstersen özelden telefon numaramı atayım ?
Sadece android için değil . Arkadasin hattindan 300 TL tumblr kullanım ücreti kestiler. İPhone 4S kullanicisi. Bencw herkes kapatmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?