Android telefon alacağım max. 500 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
700 tlye galaxy wonder al aşağısını alırsan pişman olursun ve uygulamaları çok diye geçtiğin androidteki hiç bişiyi çalıştırmaz.

kamera 5 megapixel ikiside fakat ace hd video çekebiliyor mu?

603te sadece opera mini değil mobile de var. Ace istediği kadar google play olsun oradaki tüm uygulamalardan faydalanabiliyor mu androidin çöplükle dolu mağazasından. Ekran kalitesi ace 480*360 603 640*360 ekran parlaklığı zaten her halükarde 603 şarj süresi bekleme süresi vs 603 üstün. Sen karar ver hangisi daha iyi diye.

3d oyun yok sonuç olarak o telefona. olanlarda emin ol androidin normal oyunlarından daha kötü grafikli

- - - Eklendi - - -

işin özü bu fiyata telefon almıycan

Asphalt 6'yı 603'de oyna dostum sonra konuş grafikleri çok kaliteli.bi de acede oyna bakalım.
Tabii kaldırabilirse

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
işin özü bu fiyata telefon almıycan
Kısmen öyle sonunda heh şöyle..Bu fiyata Android almayacaksın..Android alan adam çevresinin sözüne kanıp alıyor bakıyor ki dedikleri ile alakası yok..Dalvik dediğim olay ile alakalı bilmem anlatabildim mi ?

Kısmen öyle sonunda heh şöyle..Bu fiyata Android almayacaksın..Android alan adam çevresinin sözüne kanıp alıyor bakıyor ki dedikleri ile alakası yok..Dalvik dediğim olay ile alakalı bilmem anlatabildim mi ?
bu forumda çok androidi olmayıpta oraya telefon yazan var 2 gündür forumdayım çok yanlış saçmalayanlar var. telefon 1 kerelik bir olay 1000tl altı almıycaksın. alsanda

MrExpert

Üye
Ofiayata alıcağın androidlerden adam olmaz sen en iyisi arkadaşların dediği gibi nokia 603 al, alan herkez memnun . 603 al keyfine bak derim..

Twüt

Üye
Android alacaksan 1000 lira gözden çıkar

siz ne saçmalıyonuz arkadaş yok hd oyun oynatabilrimi o seviye androidlerin adnın kötüye çıkması birazda telefon sahiplerinin salaklığı 500tl ye telefon almış s2 s3 performansı bekliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...