abandonware
Üye
Kardeşim androide oyun olsa ne olur ace veya gio gibi bir telefonla oynayabilecekmisin o oyunu?3d oyun yok sonuç olarak o telefona. olanlarda emin ol androidin normal oyunlarından daha kötü grafikli
size şu kadar söyleyim ace 5mp flaş af makro, 603 5mp düz. tarayıcı: ace ,androidin kendi tarayıcısı üstüne dolphin hd ,603 opera mini, ace :çakmada olsa flash player11 , 603 flash lite ,ace google play 603 : ovi store. karar sizin
Sana katılıyorum bu da haklı yine dağılınUzun lafın kısası android alacaksan 700tlden düşük telefon almıcan
3d oyun yok sonuç olarak o telefona. olanlarda emin ol androidin normal oyunlarından daha kötü grafikli
- - - Eklendi - - -
işin özü bu fiyata telefon almıycan
Sana katılıyorum bu da haklı yine dağılın
Sana katılıyorum bu da haklı yine dağılın
Kısmen öyle sonunda heh şöyle..Bu fiyata Android almayacaksın..Android alan adam çevresinin sözüne kanıp alıyor bakıyor ki dedikleri ile alakası yok..Dalvik dediğim olay ile alakalı bilmem anlatabildim mi ?işin özü bu fiyata telefon almıycan
Katılıyorum. Ben formatlayınca telefonu tarayıcımda da kasma sorunu kalktı603'de tarayıcı harici gram kasma yok.
Kaldırır kardeş..İkisi de.Asphalt 6'yı 603'de oyna dostum sonra konuş grafikleri çok kaliteli.bi de acede oyna bakalım.
Tabii kaldırabilirse
bu forumda çok androidi olmayıpta oraya telefon yazan var 2 gündür forumdayım çok yanlış saçmalayanlar var. telefon 1 kerelik bir olay 1000tl altı almıycaksın. alsanda
Kısmen öyle sonunda heh şöyle..Bu fiyata Android almayacaksın..Android alan adam çevresinin sözüne kanıp alıyor bakıyor ki dedikleri ile alakası yok..Dalvik dediğim olay ile alakalı bilmem anlatabildim mi ?
Kaldırır kardeş..İkisi de.
Kaldırır kardeş..İkisi de.
o ekran grafikleri ve kalitesiyle acenin kaldırabileceğini sanmıyoru
fps ile alakalı..603 HD de olsa yüksek fps de oynayamazsın..Örn : Galaxy s3 60 fps , One X yeni çıkacak tegra kerneli ile 110 fps üstü..Oynama kalitesi önemli.Ace de hd olarak oynayanılabilirmi
fps ile alakalı..603 HD de olsa yüksek fps de oynayamazsın..Örn : Galaxy s3 60 fps , One X yeni çıkacak tegra kerneli ile 110 fps üstü..Oynama kalitesi önemli.
800 MHz ARM 11 işlemci Adreno 200 GPU, Qualcomm chipseto ekran grafikleri ve kalitesiyle acenin kaldırabileceğini sanmıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?