Heroata
Üye
-
Konu Sahibi
-
o fiyata android alınamz bence parana yazık olur.Aynı paraya Nokia 603 al derim
birşey sorabilir miyim ? peki o fiyata 603 ten ne bekliyosunuz kamerası sözde iyi hiçbir özelliği yok market 0 , tarayıcı 0 , uygulama 0 , tasarım 0. walkman veya ace al
Çok haklısın ki Dalvik'e de girmiyor bu fiyattakiler sanırsamgalaxy ace ama o fiyata çok şey bekleme androidden
Bu fiyata kesinlikle Android tavsiye etmiyorum az daha koy 603 al derim ben öbür türlü pişman olabilirsin..
- - - Eklendi - - -
Çok haklısın ki Dalvik'e de girmiyor bu fiyattakiler sanırsam
katılıyorum oynayamadıktan sonra en kral oyun çıksın ne farkeder. Nokia 603 alabilirsin güzel telefonbende birşey söyleyeyim. Hadi market sıfır hiç girip symbian 3 uygulamaları bölümüne baktın mi. Androidde çok uygulama oyun var fakat senin önerdiğin telefon bunları kaldırmıyorsa ne anlamı kaldı. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata alınası en mantıklı telefon 603.
Android çekirdeği direk kullanmıyor kardeş bu yüzden diyoruz ya Linux tabanlı ama yarım linux tabanlı MeeGo gibi değil..Swap vb olaylar Linux olmasından kaynaklanıyor ama Android'e tam Linux diyemiyoruz..Çekirdekte direk işleyen de değil..Dalvik var bu da uygulama ve oyunların hızını artırıyor ama çok ağır bir sistem ne kadar işe yarıyor bu tartışılır..Hele ki bu telefonlarda Ace, Gio gibi.Dalvik?
uygulama kalitesi denen bir olay var marketin tamamına yakını armv6 ya uyumlu. ama nova3 filan çalıştırmaz normal olarak. 603 önerme mantığınızı çözemiyorum kardeşimde var ne tarayıcı performansı ne market ne tasarım kamera özellikleri hiçbirşey yok 603 ü bilmesek yutturcaksınız. en son armv6 ya flash player11 portladılar kur kullan. samsung telefonların tarayıcı performansı her fiyat aralığında mükemmele yakındır. walkman veya ace 603 ten 2 gömlek üstündür. tabi bu forumun %80i nokia forumuolduğu için kabul ettirmek zor. artık her fiyat aralığımdaki nokianın aynı fiyata daha üstün samsunglar, androidler var al bi ace veya walkman kullanan arkadaşın gmailini bak bakalım hangi uygulamaları destekliyomuş. bilmeden etmeden konuşuyosunuzbende birşey söyleyeyim. Hadi market sıfır hiç girip symbian 3 uygulamaları bölümüne baktın mi. Androidde çok uygulama oyun var fakat senin önerdiğin telefon bunları kaldırmıyorsa ne anlamı kaldı. Kimse kusura bakmasın ama bu fiyata alınası en mantıklı telefon 603.
Android çekirdeği direk kullanmıyor kardeş bu yüzden diyoruz ya Linux tabanlı ama yarım linux tabanlı MeeGo gibi değil..Swap vb olaylar Linux olmasından kaynaklanıyor ama Android'e tam Linux diyemiyoruz..Çekirdekte direk işleyen de değil..Dalvik var bu da uygulama ve oyunların hızını artırıyor ama çok ağır bir sistem ne kadar işe yarıyor bu tartışılır..Hele ki bu telefonlarda Ace, Gio gibi.
Kısaca Android istiyorsan 700Birşey anlamadım ama teşekkürler
saçma sapan bir olay açıkçası. ulaşmak istediği şeye ulaşamıyo ve ram canavarı oluyo sistem
Android çekirdeği direk kullanmıyor kardeş bu yüzden diyoruz ya Linux tabanlı ama yarım linux tabanlı MeeGo gibi değil..Swap vb olaylar Linux olmasından kaynaklanıyor ama Android'e tam Linux diyemiyoruz..Çekirdekte direk işleyen de değil..Dalvik var bu da uygulama ve oyunların hızını artırıyor ama çok ağır bir sistem ne kadar işe yarıyor bu tartışılır..Hele ki bu telefonlarda Ace, Gio gibi.
Kısaca Android istiyorsan 700Gözden çıkaracaksın
Kardeşim yapma gözünü seveyim ben de Android kullanıyorum sen de kullanıyorsun..Elindeki telefon ile Ace nin alakası olduğunu düşünüyor musun ?uygulama kalitesi denen bir olay var marketin tamamına yakını armv6 ya uyumlu. ama nova3 filan çalıştırmaz normal olarak. 603 önerme mantığınızı çözemiyorum kardeşimde var ne tarayıcı performansı ne market ne tasarım kamera özellikleri hiçbirşey yok 603 ü bilmesek yutturcaksınız. en son armv6 ya flash player11 portladılar kur kullan. samsung telefonların tarayıcı performansı her fiyat aralığında mükemmele yakındır. walkman veya ace 603 ten 2 gömlek üstündür. tabi bu forumun %80i nokia forumuolduğu için kabul ettirmek zor. artık her fiyat aralığımdaki nokianın aynı fiyata daha üstün samsunglar, androidler var al bi ace veya walkman kullanan arkadaşın gmailini bak bakalım hangi uygulamaları destekliyomuş. bilmeden etmeden konuşuyosunuz
Hiç sorma Ram'in yarısını yiyen tek sistem ve en ağır sistem.saçma sapan bir olay açıkçası. ulaşmak istediği şeye ulaşamıyo ve ram canavarı oluyo sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?