Şehriyar Üye AYNA' Alıntı: böyle program yayımlarsanız sayfalarda millet program aramak zorunda kalır.android team türkçe program bölümü olması lazım ayrı bir kategori aynı symbiandaki gibi orada yayımlamak lazım.. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
AYNA' Alıntı: böyle program yayımlarsanız sayfalarda millet program aramak zorunda kalır.android team türkçe program bölümü olması lazım ayrı bir kategori aynı symbiandaki gibi orada yayımlamak lazım.. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
KaTLeDeN67 Üye ben türkçe-ingilizce sözlük arıyorum galaxy mini için ve offline olması lasım şimdiden teşekkürler en kısa zamanda bende paylaşımlara başlarım
ben türkçe-ingilizce sözlük arıyorum galaxy mini için ve offline olması lasım şimdiden teşekkürler en kısa zamanda bende paylaşımlara başlarım
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi KaTLeDeN67' Alıntı: ben türkçe-ingilizce sözlük arıyorum galaxy mini için ve offline olması lasım şimdiden teşekkürler en kısa zamanda bende paylaşımlara başlarım Genişletmek için tıkla ...
KaTLeDeN67' Alıntı: ben türkçe-ingilizce sözlük arıyorum galaxy mini için ve offline olması lasım şimdiden teşekkürler en kısa zamanda bende paylaşımlara başlarım Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi xserhatx' Alıntı: ben de katılmak isterim de ne gibi özellikler olması lazım androidde yeniyim Genişletmek için tıkla ...
xserhatx' Alıntı: ben de katılmak isterim de ne gibi özellikler olması lazım androidde yeniyim Genişletmek için tıkla ...