android te yenıyım yardımlarınızı beklıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
android te yenıyım yardımlarınızı beklıyorum
arkadaşlar bugun galaxy gio aldım.mesaj veya bırseyler yazarken t9 acık bır turlu kapayamadım.ayarlardan da xt9 pasif gorunuyor ama hala onerı gelıyor ekrana uyuz oldum dogrusu.çözümü nedir?
bırde skyfire yı yukledım face den vıdeo ızlemeye kalktıgımda flash player sorunu verıyor.bunu nasıl duzeltırım

nexpow

nexpow

Üye
faceden normal tarayıcı ile video izlenebiliyo bende öyle kendi video oynatıcısında izleyebiliyosun

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
hm sorunları halletımde yenı sorular cıkıyor ortaya :)
gps acıkken resım cekılınce o resımın nerede cekıldıgıne bakabılıyormuyuz.konumu eklıyormu resıme yanı ?eklıyorsa nasıl bakılıyor :) telefondakı navıgasyonda ınternet kullanıyormu verı paketı pasif yaptım ve sadece 2g yı aktıfteştirdiğim halde faturaya yansırmı
birde arkadaşlar şu gangster oyununda arabaya bındıgımız zaman yonu nasıl değiştireceğiz gaz var direksiyon cıkmıyor fakat yayayken kontrol cubugu cıkıyor? bilen varmı

nexpow

nexpow

Üye
gprs sorununu anlamadım navigasyon için igo yu yükle türkiye haritasınıda indir sonra sadece yerini bulmak için baglanır ondada cok yemez yinede bidene yarım saatte nekadar gidiyo bir saatte nekadar gibi

gangstar oyunundada ayarlar/contols/whell o secenedi whell yap

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur ederım gangster de işe yaradı.gprs tekı sorum hanı igo felan yuklemek ıstemıyorum.telefondakı kendılıgınden yuklu olan navıgasyon veya google haritalar,navigasyon veya latitude felan faturama yansırmı .paket verı secenegım kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt