android te uygulamaları sd ye taşımak ve gereksizleri silmek

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
android te uygulamaları sd ye taşımak ve gereksizleri silmek
arkadaşlar benım cıhaz root lu ornegın samsungapps vb programını kaldırmak ıstıyorum nasıl yaparım bırkac program duydum ama ıngılızceydı ve cok karısıktı.bırde markettebırcok sd ye tasıma programı var ama hıcbır ıse yaramıyorlar hepsini taşıyamıyor taşınabılenlerı zaten o program olmadanda uygulama yonetıcısınden tasınıyor zaten
yanı tamamen her programı sd ye tasıytabılen bır yontem varmı
suanda telefonun tek sıkıntsı telefon hafızası
flashplayer kıes air vitamio i yukleyınce baska hıcbır oyun programa yer kalmıyor neredeyse
inşallah bır cozumu vardır.şimdiden teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sistem dosyalarini kaldirmak icin system app remover kullaniyorum. ingilizce ama kullanimi kolay.
uygulamalari tasimak icin link2sd en iyisiymis. turkce ama kullanmak icin birkac islem yapman gerekiyor root disinda.
bunlari forumda arArsan bulursun.
konuyu yanlis yere acmissin bu arada android destek bolumune acicaktin.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
sistem dosyalarini kaldirmak icin system app remover kullaniyorum. ingilizce ama kullanimi kolay.
uygulamalari tasimak icin link2sd en iyisiymis. turkce ama kullanmak icin birkac islem yapman gerekiyor root disinda.
bunlari forumda arArsan bulursun.
konuyu yanlis yere acmissin bu arada android destek bolumune acicaktin.
link2sd bir işe yaramıyor zaten taşınabılırlerı taşıyor karta o program olmadanda taşınıyor zaten

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
oyle demek istemedim. mesela onu kullanmak icin tam anlamiyla hafiza kartinin icerigini ikiye ayirmak gerekiyor. yani C: ve D: gibi ayiracaksin. sen bunu yaptinmi?

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
oyle demek istemedim. mesela onu kullanmak icin tam anlamiyla hafiza kartinin icerigini ikiye ayirmak gerekiyor. yani C: ve D: gibi ayiracaksin. sen bunu yaptinmi?
evet ugrastım bıraz ama oldu bıraz ugrasmak gerekıyor
başkalarınada yardımcı olsun dıye baska sıteden nasıl ıkıye bolundugunu acıklıyan bır yazıyı paylaşıyım

ink2sd işlemini yapmak için önce sdcard içinde bir bölme işlemi yapmamız lazım. Minitool partition wizard programı ile yapabilirsiniz bun. Recovery mode içindede var ama hiç denemedim bilmiyorum nasıl yapıldığını. Siz yinede Minitool ile yapın. ben 2gb lık kartın 1gb bölümünü ext2 yaptım.

bunları uyguladım oldu

yalnız telefonu kablo ıle baglayıp usb ıle bagla dıyınce olmuyor yanı bır kart okuyucu lazım

Üst Alt