Android Takaslı 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davutkaleozu

davutkaleozu

Üye
    Konu Sahibi
Android Takaslı 5800
Cihazım daha hiç tamir görmedi. Garantisi 08,11,2012de bitecek. android merakım olduğu için satıyorum. cumartesi günü resimlerini ekleyeceğim. Takas Fiyatım 250. Peşin Fiyatım 230. Bugüne kadar daha tamir yüzü görmedi. Kutusu faturası mevcuttur. 4gb hafıza kartı orj şarj aleti kılıfı yedek kalemi v.s. Cihazıma kefilim. Ankara içi elden teslim edilir. Diğer illere kargo ile gönderilir. Ciddi alıcılar mesaj atsın lütfen. fiyatta pazarlık olur.

mankurt76

mankurt76

Üye
Cihazım daha hiç tamir görmedi. Garantisi 08,11,2012de bitecek. android merakım olduğu için satıyorum. cumartesi günü resimlerini ekleyeceğim. Takas Fiyatım 250. Peşin Fiyatım 230. Bugüne kadar daha tamir yüzü görmedi. Kutusu faturası mevcuttur. 4gb hafıza kartı orj şarj aleti kılıfı yedek kalemi v.s. Cihazıma kefilim. Ankara içi elden teslim edilir. Diğer illere kargo ile gönderilir. Ciddi alıcılar mesaj atsın lütfen. fiyatta pazarlık olur.

hocam pm atamıyorum s2 ile ilgili pm atmışsın yazdığım pmi buraya yazıyorum.

kardeş fiyat son yapabileceğim başka bişey yok zaten 800 e yedek bataryalı cihaz bulamazsın kaçırma derim hem kırıkkaledeymişsin.elden yaparız daha güzel olur.incelemeiş olursun.

davutkaleozu

davutkaleozu

Üye
    Konu Sahibi
hocam pm atamıyorum s2 ile ilgili pm atmışsın yazdığım pmi buraya yazıyorum.

kardeş fiyat son yapabileceğim başka bişey yok zaten 800 e yedek bataryalı cihaz bulamazsın kaçırma derim hem kırıkkaledeymişsin.elden yaparız daha güzel olur.incelemeiş olursun.

kırıkkalede değilim ankaradayım kırıkkaleliym dedm bi miktar eksiğim var. Tamamlaym gelırm kırıkkaleye

Software95

Resimleri eklersen teklif yapabilirim?

davutkaleozu

davutkaleozu

Üye
    Konu Sahibi
günceeeeel

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlan süresi dolmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...