Android tablette internet explorer 6 kullanımı yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
    Konu Sahibi
Android tablette internet explorer 6 kullanımı yardım?
Meb eokul sitesinde işlem yapabilmek için internet explorer 6 tarayıcı destekli olması lazım tarayıcının. android cihazlarda çalışabilen ie6 tabanlı bir browser varmı? firefox a ietab eklentisi ekleyeyim dedim ama firefoxun android sürümünde eklenti olarak ietab yok bir kaç tane saçma sapan işe yaramaz eklenti var sadece

xpaede

xpaede

Üye
Telefonunun marka modelini bilemem ancak, user agent destekli ( or. Dolphin browser hd) bir browser ile ie6 secenegini secip siteden islem yapabilirsin..

MBrkA

MBrkA

Üye
Yıl olmuş 2011 hala ie arayan var :D
Telefonun kendi tarayıcısıyla giriliyor eokula ben bi kere notlara bakmayı denemiştim,girmişti.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaş skyfire var desktop/iphone/android seçenekleri var desktop seç iş hallolur ve ie 6 tan kurtul 10 çıkmak üzere

wolverine03

Üye
arkadaşlar mebbis sitesinde özlük modülüne tıklarsanız neden istediğimizi anlarsınız ie 5.5 veya daha üstü istiyor yapabilen olurda bizimle paylaşırsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar mebbis sitesinde özlük modülüne tıklarsanız neden istediğimizi anlarsınız ie 5.5 veya daha üstü istiyor yapabilen olurda bizimle paylaşırsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
bu devirde okullar dışında ie 5 kullananmı var

Takipçi Satın Al

Üst Alt