ilk önce hangi GTA oyunu için GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas var bunlardan hangisi eğer vice city ve 3 oynamak için en 1 ghz a9 çift çekirdek işlemci 1 gb(4.2 ve altı için , 4.3 4.4 için 1.5 gb ram) kullanıcıya bırakılan en az 3 gb alan en en az mali 400 ve adreno 310 gerekli gta san andreas için se 2 gb ram 1.2 ghz 4 çekirdek mali 400 mp adreno 320 üstü yeterli olur
Ace 2 rahar sa yi da oynatirgta vice cty![]()

Vice city yi deneyim dedim. Bende kasti ya .araba surerken slow motion gibi gidiyordu
O da ayri bi zevk verir 
O da ayri bi zevk verir
![]()
bazende telefon ana menuye donuyordu ram yetersizliginden. Simdi de asphalt 7 yi denicem bakalim o nolcak 
8 i dene daha dusuk sistemde calisiyorbazende telefon ana menuye donuyordu ram yetersizliginden. Simdi de asphalt 7 yi denicem bakalim o nolcak
![]()

Zamaninda ace 2 ye rr3 yuklemeye calisirdimAys a gta 3 yüklediğim aklıma geldi şimdi![]()
Hey gidi gunler...O hic kaldirmaz zaten asphalt 8 benim google playde bile yok8 i dene daha dusuk sistemde calisiyor![]()

Şimdi telefon var oyun yükleyesim gelmioZamaninda ace 2 ye rr3 yuklemeye calisirdimHey gidi gunler...

Olmasi gerekmezO hic kaldirmaz zaten asphalt 8 benim google playde bile yok![]()
En dusuk ayarlarda her turlu kasmadan oynarsin 8 i 
AynenŞimdi telefon var oyun yükleyesim gelmio![]()
Telefon bombos kaldi
En iyisi eski cihazlardan birini alayim bitireyim tum oyunlari yine 
S5830i elime tekrar geçsin biraz macera yapacamAynenTelefon bombos kaldi
En iyisi eski cihazlardan birini alayim bitireyim tum oyunlari yine
![]()

Oyle mi diyorsun ya . asphalt 7 daha iyi bir donanim mi istiyorOlmasi gerekmezAce 2 de de google playde gta vc yoktu ama hic kasmiyodu
En dusuk ayarlarda her turlu kasmadan oynarsin 8 i
![]()