android tabletimi rootlayamiyorum lütfen yardim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b0zkurtt50

Üye
    Konu Sahibi
android tabletimi rootlayamiyorum lütfen yardim!!!
merhabalar ben qube pad pc8018 marka tablet satin aldim. root yapmak istiyorum fakat her ne program denediysem device not found gibisinden bir hata ile karşilaşiyorum bir yerden android sdk nin yuklenmesi sorunu cozecegini soyleyen bir yazi gordum dediklerini yaptim ama olmadi onerebileceginiz herhangi birsey varmi?

R.A.M

R.A.M

Üye
Çoğu tabletlere ve telefona uymuyor root bende mobee t1200 e yapacam ama bir şey olurmu diye korkuyorum

.... buraya bak istersen.

b0zkurtt50

Üye
    Konu Sahibi
baktim ama bisey bulamadim fazla

R.A.M

R.A.M

Üye
Root yapınca çok birşey olmuyo sadece hafıza kartıyla uygulama hafızasını birleştiriyosun işlemci hızını kendi ayarlıyosun başka işletim sistemi flan kuruyoun :D

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
bozkurt bide bu asağıdaki ni denermisin bakalım

Programın adı : Unlock Root
Yapımcı adresi :
Download Adresi :

Unlock Root nasıl kurulur ?
  • İlk olarak cihazınızın USB hata ayıklama modu işaretli olması gerekir.Usb hata ayıklama açmak için, “Ayarlar> Uygulamalar> Geliştirme ve onay kutusunu işaretleyin.
  • Sonra cihazınızı bilgisayara bağlayın ve unlockroot.exe yi çalıştırın.
  • Unlock root cihazınızı otomatik tanıyacak ve tanıdığında ekrana cihazınız gelecek.
  • Sonra root butonuna basın size bir kaç soru soracak cihaz yeniden başlatılsın mı vs. diye onlara evet diyerek geçin. Tüm işlem bu kadar.
Ekran Görüntüleri :
Program genel görüntüsü :

Cihazınızı tanıdığında buna benzer bir pencere açılacak ve butona tıklıcaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt