android tabletime yardim arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medyjes

Üye
    Konu Sahibi
android tabletime yardim arkadaslar
arkadaslar bilen warsa ban lutfen yardimci olsun cunku cok zordurumdayim tabletimi kullanamiyorum,benim sorunum benim bir tabletim war ve ustunde 2.2 flytouch 3 yuklu ve hic memnun degilim cok sorun yasatyor bana hic kullanmyorum denebilir ve bunu 2.3 yukseltmek istiyorum nolursunuz bana yardim edin gece gunduz aradim taradim bulamyorum linki tiklayinca androidi goruceksiniz herseyyle simdide cok tskler emege saygi

medyjes

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen yokmu arkadaslar benim sorunumla bir yardim lutfeeeennn!!!!! :(

mancukya

Üye

ingilizce burdan devam et bunlar cin mali ürünler zor yardim bulursun ingilizcen yoksa bilen birinla yada google ceviri ile devam et
Cynogen yada honeycamp vs vs adapte edilmis olabilir en azindan firma degisik güncellemeler vermis kolay gelsin.

medyjes

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol hocam suan honeycomp u indiriyorum v yorum lara gore 5 kat daha hizliymis falan filan peki sadece oneycomp yeterliolucakmi yoksa extra biseler daha indirmem gereklimi rootlamak icin`??bir bi sorumdaha olucakti rootlamayi sd card tanmi yapayim yoksa bilgisayara baglayiptami yapiim,cok tskuler

mancukya

Üye
Kardes bu ürünleri biz kullanmadik o yüzden yardimci olamayiz bunlari sizin arastirmaniz gerekiyor android cok degisik marka ve sürümlerle geldigi icin bu böyle. Ama mutlaka root imkani verdigim sitede vardir yazmislardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt