Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android tablete windows işletim sistemi
Sponsorlu Bağlantılar
PrınceOfPersia
Üye
Konu Sahibi
Android tablete windows işletim sistemi
Androiid tablete windows işletim sistemi kurulabilirmi? konunun yeri burasımı bilmiyorum ama genede cevaplar için şimdiden teşekkürler artes i708 alıyorum
curtaincall
Üye
hayır kuramazsın
PrınceOfPersia
Üye
Konu Sahibi
ama özelliklerine baktığımda linux,windows,mac diyor ?
curtaincall
Üye
o sadece tableti o sistemlerin tanıdığını söylüyor
mesela , logitech mouse aldı. Kutu üzerinde linux,mac os ,windows yazıyor. Yani bu işletim sistemlerinin hepsinde bu mouse çalışır, destekler anlamında
PrınceOfPersia
Üye
Konu Sahibi
tamam teşekkürler
abandonware
Üye
one ne ya?
-Emre
Üye
win 7 çalşmyor mu ya?
desiderodeniz
Üye
Aslinda calistirilabilir suanda win 98 kurulu bende botch diye bi uygulama yardimiyla windowsun butun surumlerini kurabilirsin
Ozetle once pc ye qemu manager yukle ve botch u hem pc ye hemde tabletine yukle qemu dan yani pcden virtual olarak istedigin isletim sistemini yukle (windows lunix) istesigini kur sonra botch ile cihazina at ama bende sadece windows 95 stabil caliati sesi direk tanidi suanda 98 yuklu ama pek ise yaraniyor acikcasi donanimlari tanimiyor sesi bile sadece klavye ve fareyi taniyor cihazim samsung galaxy s wifi 5.0 googlede ara bulamazssan pm at yardim ederim
oguzhanoguz80
Üye
ayrıntılı bir anlatım yaparsan sevinirim. bende denemek istiyorum
SilentOne
Üye
hacim bi emulator kullaniliyor direk boot yoluyla secsek daha guzel olur ya emilatorun cokme durumuda var yani:-)